Situație tensionată pentru un jurat de la iUmor. Fanilor nu le-a venit să creadă ce se întâmplă în viața vedetei

Familia Deliei trece prin momente dificile, după ce, de curând, fanii vedetei au aflat despre despărțirea surorii ei de Răzvan Miheț.

17 feb. 2023, 11:08

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, sora vedetei, Oana Matache, nu mai este împreună cu soțul ei, Răzvan Miheț

Se pare că cei doi ar fi divorțat în secret, iar Oana a s-a și mutat din casa în care locuia cu fostul ei partener și cei doi copii pe care îi au împreună. Aceasta a fost surprinsă de curând în preajma unui alt bărbat de cei de la SpyNews.

Sora Deliei a fost fotografiată alături de noul ei iubit, iar cei doi nu s-au ferit deloc de ochii lumii și și-au arătat afecțiunea în public, s-au îmbrățișat și s-au sărutat. Bărbatul l-a luat în brațe pe fiul Oanei, iar ea a zâmbit, probabil bucuroasă pentru că acesta i-a acceptat copiii.

Contactată pentru a-i fi cerut un comentariu în acest sens, Oana Matache a refuzat să facă vreo declarație.

Citește și: Divorț BOMBĂ în showbiz. Artista s-a mutat deja cu noul iubit. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

„Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”, a spus ea.

Nici Delia, care a cununat-o pe aceasta, nu a spus nimic până la acest moment despre ceea ce se întâmplă.

Nici Gina Matache, mama ei, nu a dorit să vorbească desore acest subiect.

„Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei”, a declarat mama vedetei.

Oana Matache, considerată iresponsabilă de fani

La doar două luni de la nașterea fetiței ei, Jessie, care acum are cinci ani, aceasta a lăsat-o în grija bunicii pentru a se întoarce la muncă. Fanele au catalogat-o atunci ca fiind o mamă iresponsabilă.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă mama Deliei Matache: „Nu vreau să ajung povară pentru copii”

„Ele consideră că ar trebui să mă simt vinovată pentru că mi-am lăsat copilașul, pe care eu a trebuit să îl țin în brațe și să îl alăptez toată ziua, să ne sufocăm una pe cealaltă, la bunică și am plecat acasă.

Ele nu pot concepe așa ceva pentru că sunt mai posesive cu bebelușii lor. Ce aș face eu diferit dacă aș vrea să atenția cuiva, aș fi mult mai empatică și aș face asta într-un mod privat, și în al doilea rând într-un mod în care să nu fac persoana respectivă să sufere”, spunea Oana la acea vreme.

Pentru moment, nu se știe ce s-a întâmplat, de fapt, între Oana și Răzvan și de ce au luat decizia de a se despărți, dar este clar că acest lucru nu ar trebui judecat de fanii ei sau ai Deliei.