Dan Petrescu, ofertat chiar înainte de meciul cu Celtic. Antrenorul a recunoscut totul la sosirea în România

CFR Cluj a revenit acasă după prestaţia senzaţională de la Glasgow. Delegaţia echipei CFR a avut parte de o primire demnă de o adevărată campioană la revenirea la Cluj-Napoca, după calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, în faţa lui Celtic Glasgow.

RomaniaTV.net
15 aug. 2019, 10:06
Dan Petrescu, ofertat chiar înainte de meciul cu Celtic. Antrenorul a recunoscut totul la sosirea în România

Antrenorul Dan Petrescu a mărturisit că a primit foarte multe mesaje de felicitare, scrie telekomsport.ro. „Am fost şocat. Foarte mulţi prieteni cu care nu am mai luat legătura de mult… foşti colegi ca Poet, DiMateo, m-au sunat din China, din Emirate, din Qatar. De peste tot, nu îmi venea să cred. Din Rusia chiar… M-au sunat şi din Israel, de la club, cum e posibil, ne-aţi eliminat pe noi, care eram mai buni ca voi, dar Celtic era mai bună ca toţi. Am zis, dacă e muncă , seriozitate şi puţin noroc, se pot face multe lucruri. Dar nu e prima rezultate când fac rezultate de-astea, dar lumea uită repede. În afară de Unirea, pe unde am fost am făcut rezultate bune. Am repetat-o mereu, dar nu înţelege nimeni” a mărturisit tehnicianul care a adus titlul în Gruia şi o duce acum pe CFR în Europa.

Citeşte şi MLADA BOLESLAV – FCSB 2019. Gigi Becali, REACŢIE după ce Dan Petrescu a declarat că „Aici face antrenorul echipa”

„Am vândut jucători de 40-50 de milioane. Oriunde am fost, patronii s-au îmbogăţit, oriunde am fost eu antrenor. Deci nu ştiu unde e surpriza pentru unii, care m-au criticat tot timpul” a mai spus tehnicianul din Gruia.

Petrescu a recunoscut în mod surprinzător că a primit o ofertă de a plecat de la CFR chiar înainte de meciul retur cu Celtic: „Tot timpul am avut oferte, nu am fost lipsit niciodată lipsit de oferte. Dacă aţi văzut, mereu când plec de undeva, vine altă ofertă. Şi înainte de acest meci am avut ofertă şi o să mai am. Dar deocamdată vreau să rămân aici şi sper să reuşesc să ajungem în grupele Champions League, asta ne dorim acum” a declarat antrenorul campioanei României.