Clotilde Armand a stat 17 zile în concediu în starea de alertă. Reacţii dure din partea PNL: „Doamna Primar, cad parcurile, ne mănâncă șobolanii, investițiile sunt ZERO!”

Consilierul PNL sector 1 Dan Podaru o critică dur pe Clotilde Armand pentru modul în care administrează sectorul. Acesta a postat mai multe fotografii pe pagina de Facebook în care arată cum au ajuns să arate parcurile din cel mai bogat sector al Capitalei.

18 sept. 2021, 22:46
Clotilde Armand a stat 17 zile în concediu în starea de alertă. Reacţii dure din partea PNL: „Doamna Primar, cad parcurile, ne mănâncă șobolanii, investițiile sunt ZERO!”

Dan Podaru, consilier PNL sector 1, a răbufnit. Acesta a postat pe pagina de Facebook un mesaj dur la adresa primarului Clotilde Armand. Podaru se arată indignat de modul în care a ajuns cel mai bogat sector al Capitalei.

Dan Podaru, consilier PNL sector 1, val de critici la adresa lui Clotilde Armand: „Nu aţi făcut nimic în Sectorul 1!”

Citeşte şi Dan Podaru, consilier PNL sector 1: „Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct de 2 milioane de euro”

Consilierul PNL sector 1 a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii făcute în parcul Regina Maria, alături de un mesaj dur la adresa primarului.

„Doamna Primar, ați promis alegătorilor că le vom oferi ceea ce PSD nu a reușit, o administrație modernă și profesionistă. Vă rog să vă uitați la aceste imagini, realizate astăzi în parcul Regina Maria, din Sectorul 1.

Vă rog să le priviți… Bun. Vă este rușine? Eu când văd aceste imagini, mă cutremur. Sunt imaginile unui dezastru: mizerie, stricăciune,debandadă… NU AȚI FĂCUT NIMIC ÎN SECTORUL 1!

Cad parcurile, ne mănâncă șobolanii, investițiile sunt ZERO! ADP-ul ce face? Doarme? Dacă aveți un minim de decență, doamna Primar Clotilde Armand, trimiteți DE URGENȚĂ ADP-ul să curețe parcul. Copiii se joacă în locuri insalubre, pline de mizerie și pericole. Ați generat o criză politică, morală, socială și economică.

Țin să le mulțumesc tuturor locuitorilor Sectorului 1 care, dând dovadă de civism, îmi transmit în privat imagini din Sector și diverse alte documente, prin care mă informează permanent asupra situației reale din Sector.“, a scris consilierul PNL.

Citeşte şi PSD cere Comisie de verificare a achiziţiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă

Cât a stat în concediu Clotilde Armand, în plină stare de alertă sanitară din cauza gunoaielor

„Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost în concediu de odihnă în perioada 04.08.2021-20.08.2021”, a transmis Primăria Sectorului 1, la solicitarea Spotmedia.ro.

Asta înseamnă că, din 30 de zile de stare de alertă, Clotilde Armand a fost în concediu 17 zile (dintre care 13 lucrătoare). Ultima zi de concediul a primarului – adică 20 august – a fost într-o vineri (adică o zi urmată de weekend).

Reamintim că pe 19 august, PNL Sectorul 1 a acuzat-o pe Clotilde Armand că a plecat în concediu, vreme de 3 săptămâni, chiar în timpul stării de alertă pe care o solicitase cu atât insistență.  În aceeași zi, Clotilde Armand a declarat pentru G4Media că „PNL folosește retorica PSD”. Primarul n-a negat că a plecat în concediu, dar a susținut că nu era vorba despre o perioadă de 3 săptămâni de repaos, așa cum susțineau liberalii.

 


loading...