Dan Podaru, consilier PNL sector 1: „Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct de 2 milioane de euro”

Consilierul local PNL Sector 1 Dan Podaru a afirmat că instanţa a respins cererea edilului Clotilde Armand de suspendare a executării silite a Primăriei Sectorului 1 de către firma Romprest.

21 iul. 2021, 13:18
Dan Podaru, consilier PNL sector 1: „Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct de 2 milioane de euro”

Dan Podaru a explicat că, prin sumele restante de plată, la care se adaugă şi penalităţile pentru sume restante de mai mult de 6 luni, primarul sectorului 1, Clotilde Armand, aduce instituţiei un prejudiciu direct de peste 2 milioane de euro.

„Dovada că am spus mereu numai adevărul despre Primăria Sectorului 1 rezultă şi din deciziile instanţei judecătoreşti. După cum putem vedea din documentul de mai jos, ieri, 20.07.2021, a fost respinsă cererea lui Clotilde Armand de suspendare a executării silite. Există, în cadrul acestei executări, sume restante în valoare de aproximativ 80 de milioane de lei, din care aproximativ 8 milioane de lei reprezintă penalităţi de întârziere a plăţii unor datorii mai vechi de 6 luni de zile, deci Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct cu o sumă de peste 2 milioane de euro, din cauza faptului că refuză să achite facturi legale. Vom vedea, mai departe, cum va răspunde Primarul Clotilde Armand în faţa legii”, a scris Dan Podaru, miercuri pe Facebook.

Clotilde Armand susţine că a pierdut procesul din vina fostului primar, Dan Tudorache

Clotilde Armand a făcut precizări, săptămâna trecută, despre procesul pe care Primăria Sectorului 1 l-a pierdut cu Romprest şi a explicat că este un proces care a fost deschis de fostul edil Daniel Tudorache în anul 2019, forţat de rapoartele Curţii de Conturi şi în care social-democratul a făcut „non-combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaţilor angajaţi de acesta”. Primarul Sectorului 1 a adăugat că că dosarul a fost tergiversat pentru că a fost declinat de către Curtea de Apel Bucureşti către Tribunalul Bucureşti. Armand a mai precizat că primăria de sector va aştepta motivarea şi va face recurs.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi premierul Cîţu, la ceremonia militară organizată cu ocazia încheierii misiunii Armatei României în Afganistan FOTO şi VIDEO


loading...
Partenerii noștri