Dan Șucu, atac dur la adresa lui Sepsi. Patronul de la Rapid l-a atacat şi pe premierul maghiar Viktor Orban

Dan Şucu, noul patron al celor de la Rapid, a criticat finanţarea guvernului de la Budapesta către Sepsi Sf. Gheorghe.

04 aug. 2022, 22:59
Dan Șucu, atac dur la adresa lui Sepsi. Patronul de la Rapid l-a atacat şi pe premierul maghiar Viktor Orban
Dan Șucu, atac dur la adresa lui Sepsi

Dan Șucu, atac dur la adresa lui Sepsi. Proaspătul acţionar al celor de la Rapid nu ste de acord ca salariile fotbaliştilor de la Sepsi să fie plătite din bani publici.

Dan Șucu, primul atac la politicieni ca patron la Rapid. „Știți cât îmi trebuie să primesc o autorizație de construcție?”

„Am luat de pe internet o hotărâre a Consiliului Municipal Sf. Gheorghe, prin care s-a instituit un concept nou pentru a susține la nivel local sportul de performanță, nu cel de masă. Hotărârea este tipărită și urcată pe internet, dar nu și anexele. Din punctul meu de vedere, e simplu. Orașul pompează mulți bani în echipă. Orașul nu are atâția bani să pompeze, deci primesc de la bugetul general. Va veni și va solicita defalcarea de la bugetul general. Va veni UDMR și va spune că e normal să primească, că altfel ies de la guvernare. Din taxele mele și ale dumneavoastră, veți plăti salariile jucătorilor de la Sepsi. Echipa e susținută din toate părțile. Nimic nu este sănătos acolo din punct de vedere economic. Totul vine doar din subvenții. E un mod pentru Viktor Orban de a-și câștiga voturi în Transilvania. Faptul că se face cu banii din Ungaria, e treaba lui, dar că se face și din banii mei, nu mai e treaba dânsului”, a declarat Dan Șucu.

Buget de titlu pentru Rapid București. Ironie la adresa patronului de la CFR / Ce l-a determinat pe Dan Șucu să investească

„Din punct de vedere sportiv le urez să învingă, nu am o problemă cu partea sportiva, acolo sunt de admirat. Altele sunt problemele pe care le semnalez eu. Laszlo Dioszegi (n.r. – patronul lui Sepsi) e foarte de treabă, tipul ăsta de afacerist l-am întâlnit de multe ori, nu fac afaceri cu astfel de oameni!”, a mai spus Dan Şucu.