Dan Șucu, primul atac la politicieni ca patron la Rapid. „Știți cât îmi trebuie să primesc o autorizație de construcție?”

Dan Șucu a reclamat problemele de care se loveşte în momentul în care e nevoit să obțină diverse autorizații pentru proiectele pe care le are în derulare. În prezent, omul de afaceri reconstruieşte două baze, fostele "Coresi" "Constructorul".

04 aug. 2022, 16:10
Dan Șucu, primul atac la politicieni ca patron la Rapid. „Știți cât îmi trebuie să primesc o autorizație de construcție?”
Dan Șucu, primul atac la politicieni ca patron la Rapid

Dan Șucu, primul atac la politicieni ca patron la Rapid. Milionarul l-a atacat dur pe Eduard Novak, ministrul Sportului, căruia i-a cerut să intervină pentru ca autorizaţiile de construcţie în cazul celor două baze să fie eliberate mai repede.

Victor Ciutacu, după ce Dan Şucu a investit în Rapid şi Mediafax: „Tocmai și-a deschis larg calea spre pușcărie”

„Există două tipuri de proprietăți. Există baze private, părăsite, în care proprietarii așteaptă o ocazie să transforme aceste spații în spații locuibile. Majoritatea acestor terenuri sunt în zone bune, apropiate de lacuri, zone tentante pentru partea imobiliară. Atunci, mai toate aceste persoane încearcă, prin toate tertipurile, să transforme utilitatea lor pentru sport într-o utilitate imobiliară.

Eu, personal, am rugat proprietarii măcar să-mi închirieze spațiile respective pe perioada în care ei încearcă să le schimbe destinația. În clipa în care se reușește respectiva schimbare, plec și îmi văd de treaba mea și renunț la orice investiție pe care am făcut-o. Mi s-a explicat de la obraz că, dacă aș face lucrul ăsta, baza ar arăta mult prea bine și n-ar mai avea nicio posibilitate prin care să propovăduiască schimbarea utilității bazei respective.

Când spun aceste lucruri, mă refer  la cluburi aflate în proprietate privată, dar care sunt în continuare părăsite. Dar să știți că existe și cluburi aflate în proprietatea statului, care tot părăsite sunt. Acolo nu mai văd care e imposibilitatea ministerului de a interveni. Nu înțeleg de ce nu pot interveni împreună pentru a găsi soluția prin care un anumit club să fie pus la punct. Atenție, acele cluburi chiar sunt în administrarea ministerelor respective”, a declarat Dan Șucu, joi, într-o conferință de presă.

Dan Șucu (Rapid), o nouă replică pentru Neluțu Varga (CFR Cluj): „E o logică de business, pe care eu o cunosc și o înțeleg!”

„Eu știu că cineva care vrea să facă treabă se străduiește și face treabă! Iar cineva care nu vrea să facă treabă ajunge să găsească un motiv. Până acum, primim doar motive. Mie, personal, îmi trebuie între un an, într-un caz optimist, și doi ani, într-un caz realist, ca să primesc o autorizație de construcție pe terenul meu de sport, ca să pot să-mi fac vestiarele, sala de forță și tot de ceea ce mai am nevoie. Îmi trebuie doi ani de zile pentru a primi o autorizație de construcție! Poate, oare, ministrul să întrebe pe cineva dacă ne poate ajuta? Există un sens la ce discutăm acum? Există vreun ministru care vorbește despre așa ceva?”, a mai spus Dan Șucu.