Dan Şucu, declaraţie scandaloasă despre soţiile fotbaliştilor de la Rapid. „Poate pentru că a trecut printr-un divorţ!”

Dan Şucu, unul dintre cei doi acţionari ai clubului de fotbal Rapid, a avut, recent, o remarcă misogină și sexistă atunci când vorbea despre bonusurile de rezultat promise fotbaliștilor din Giuleşti.

08 mai 2023, 16:43
Dan Şucu, declaraţie scandaloasă despre soţiile fotbaliştilor de la Rapid. „Poate pentru că a trecut printr-un divorţ!”
Dan Şucu, declaraţie scandaloasă despre soţiile fotbaliştilor de la Rapid. "Poate pentru că a trecut printr-un divorţ!"

Dan Şucu, declaraţie scandaloasă despre soţiile fotbaliştilor de la Rapid. Invitat la GSP Live, noul venit în fotbalul românesc a vorbit despre banii care li se cuvin fotbaliştilor, dar a scăpat şi o afirmaţie scandaloasă. „În play-off sunt mai mari primele. Nu intru în detalii. O să mă certe acum băieții pentru că le vor lua soțiile banii, sunt soții care pot fi agresive cu banii”, a declarat Dan Şucu la emisiunea realizată de Costin Ştucan.

Citeşte şi: Suma uriaşă plătită de Dan Şucu fostei soţii, la divorţ. Actuala parteneră a răbufnit: „M-am culcat fericită, iar dimineaţa m-am trezit într-un scandal”

Milionarul a fost taxat imediat de Decebal Rădulescu. „Ți-am urmărit emisiunea cu Dan Șucu. Trebuia să-i faci o observație, mi s-a părut ușor misogin la un moment dat. A spus „soțiile fac urât dacă nu-și iau banii băieții”. Trebuia să-i semnalezi chestia asta. A fost un derapaj”, i-a transmis Decebal Rădulescu lui Costin Ştucan.

„Atenție, acum îmi pică fisa. A mai spus o dată așa ceva, acum fac legătura. Acum 2-3 săptămâni a spus într-o emisiune că „Angelescu și Niculae sunt ca nevestele mele, îmi cer bani tot timpul”. Leagă nevestele de bani tot timpul. Poate pentru că a trecut printr-un divorț, poate de asta. Realist vorbind”, a replicat Costin Ștucan.

Citeşte şi: Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ: „A fost un moment greu de gestionat. Mariajul e un compromis”

Dan Şucu a divorţat în 2004 de prima sa soţie, Camelia Şucu, după 18 ani de căsnicie, patronul de la Mobexpert căsătorindu-se apoi a doua oară, cu fosta prezentatoare TV Diana Lăscărescu.