Dan Șucu își anunță intrarea în forță pe piața imobiliară. Investiție de 150 de milioane de euro în zona de nord a Capitalei

Redport Capital şi grupul Mobexpert, condus Dan Șucu, vor investi 150 milioane euro într-un proiect rezidenţial situat în nordul Bucureştiului, zona Străuleşti, acesta urmând să fie unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din Capitală.

17 mai 2023, 19:22
Dan Șucu își anunță intrarea în forță pe piața imobiliară. Investiție de 150 de milioane de euro în zona de nord a Capitalei

Dan Șucu și Redport Capital anunță investiții de 150 de milioane de euro în 1.250 de apartamente pe terenul de 4,4 ha cumpărat recent de la Petrom cu 13 milioane de euro. Lucrările de construcție vor începe în această toamnă, iar conceptul ansamblului a fost realizat împreună cu Design International, o renumită casă de arhitectură londoneză.

”Am crezut de la început în potențialul de reconversie a zonei și am redat toate calitățile sale într-un proiect rezidențial matur, sustenabil și de anvergură, capabil să răspundă generațiilor actuale și viitoare de locuitori. Avem convingerea că, prin viziunea noastră și strategia de dezvoltare pe termen lung, Infinity Nord va fi o zonă premium de locuit, dar mai mult decât atât, o destinație pentru nordul Capitalei”, spune Dan Șucu, fondator și acționar al grupului Mobexpert, potrivit Economica.net.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de către Cosmin Savu-Cristescu și reprezintă un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I și The Level Apartments II, însumând 175 de apartamente în urma unor investiții de 16 milioane de euro.

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie integrată vertical, care pornește cu designul și proiectarea de mobilier, trece cu acestea prin fabricare și retail, până la spațiul clientului final. Compania are și o divizie de imobiliare, Mobexpert Homes.

Citește și: Programul Casa Verde Fotovoltaice demarează pe 19 mai. Cum poţi să obţii 20.000 de lei de la stat şi să scapi şi de plata facturilor