E oficial! Mandatul lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1 a fost validat

E oficial! Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1. Instanţa a respins toate contestaţiile.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 14:01
E oficial! Mandatul lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1 a fost validat

UPDATE: Clotilde Armand a declarat că Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, „trebuie să ofere nişte explicaţii procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani”. Noul edil a anunţat că „începem treaba”, după ce Tribunalul Bucureşti a respins apelurile formulate împotriva validării mandatului acestuia.

Clotilde Armand, după ce a fost validată primar al Sectorului 1. „Fostul primar trebuie să ofere nişte explicaţii procurorilor”

Magistraţii Tribunalului Bucureşti s-a pronunţat marţi în dosarul privind validarea lui Clotilde Armand în funcţia de primar al Sectorului 1. Luni, Tribunalul Bucureşti a analizat cele peste 120 de contestaţii depuse împotriva validării mandatului lui Clotilde Armand, despre care aceasta spunea că sunt apeluri declarate de persoane ”majoritatea din PSD şi rude ale acestora”.

„Tribunalul București a amânat până mâine (marţi n.red.) la ora 15.00 decizia definitivă legată de validarea mandatului meu. Până atunci, vă las aici numele persoanelor care au contestat validarea mea. 122. Majoritatea sunt din PSD, rudele acestora și angajați ai Primăriei Sectorului 1. Eu cred că vor avea un șoc mâine”, a scris Clotilde Armand, într-un mesaj pe Facebook.

Iniţial, Judecătoria Sectorului 1 a validat-o pe Clotilde Armand pentru funcţia de primar al Sectorului 1, dar decizia a fost contestată de 122 de persoane, între care şi fostul edil PSD Daniel Tudorache.

Validarea mandatului lui Clotilde Armand la Primăria Sectorul 1 a fost AMÂNATĂ pentru marţi

 

Clotilde Armand nu şi-a preluat mandatul de primar la o lună de la alegeri

Clotilde Armand declara săptămâna trecută că încă nu este primar în funcţie la Sectorul 1 pentru că tot este întârziată depunerea jurământului.

„Încă nu sunt primar în funcţie pentru că se tot întârzie cu depunerea jurământului. Dar asta nu mă impiedică să vă spun ce moştenim de la fosta administraţie pesedistă. Fiţi atenţi: Consiliul Local al Sectorului 1 a fost înştiinţat ieri (deşi au fost făcute notificări din 7 octombrie către Consiliul Local) că urmează să fie executat silit pentru că fostul primar nu a mai plătit din luna aprilie 2020 facturile către Romprest. Ce înseamnă asta? Înseamnă că societatea Romprest execută silit o clădire care aparţine Consiliului Local din şoseaua Odăi, un spaţiu în care în prezent sunt copii cu dizabilităţi din Odăi şi încă patru apartamente sociale din Şoseaua Odăi”, a scris Clotilde Armand miercuri pe Facebook.

Ea a adăugat că această situaţie nu trebuie să rămână nerezolvată.

„Am fost astăzi împreună cu colegul meu Oliver Păiuşi să vedem care este situaţia. Este revoltător şi nu putem accepta ca această situaţie să rămână aşa. Cineva trebuie să răspundă penal pentru aceste nereguli grave (chiar dacă acum se află pe lista PSD pentru Parlament în speranţa că va obţine imunitate parlamentară)”, a conchis Armand.

Conforma BEC, alegerile pentru Primăria Sectorului 1 a fost câştigat de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%, iar contracandidatul ei, social-democratul Daniel Tudorache a obţinut 39,82%. 


loading...
Partenerii noștri