Dan Voiculescu: Băsescu îşi doreşte o nouă suspendare

Preşedintele Traian Băsescu îşi doreşte o nouă suspendare, de această dată încercând să-şi asigure o posteritate politică nemeritată, a scris, luni, pe blogul personal, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

11 nov. 2013, 17:18
Dan Voiculescu: Băsescu îşi doreşte o nouă suspendare

Dan Voiculescu a argumentat că a făcut o analiză a ultimelor declaraţii ale preşedintelui Băsescu „şi a poziţiilor propagandei arondate lui”.

Vedem un preşedinte care încearcă cu disperare să provoace Guvernul şi liderii USL pentru a declanşa o nouă suspendare. La adăpostul cvorumului de 50% plus unu (propunerea legislativă de modificare a pragului la 30% aflându-se, în continuare, pe masa Curţii Constituţionale), Traian Băsescu şi-ar dori să reintre într-un joc care să împartă România în două tabere. În stilul care l-a consacrat, preşedintele oricum suspendat ar crea un nou conflict, ar dezbina şi şi-ar crea astfel propria tabără. De altfel, de 9 ani, preşedintele îi dezbină constant pe romani, îi împarte în tabere, îi culpabilizează, îi jigneşte şi le încalcă drepturile fundamentale. De această dată, încercând să-şi asigure o posteritate politică nemeritată, preşedintele Băsescu îşi doreşte o nouă suspendare. Şi veţi vedea că va continua să provoace în căutarea ei”, a scris Dan Voiculescu într-o postare pe blogul personal.