Dan Voiculescu l-a dat în JUDECATĂ pe Marian Căpăţână şi îi cere DAUNE

Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe Marian Căpăţână, intermediarul banilor dintre Mircea Băsescu şi clanul Bercea. Voiculescu îi cere daune morale după ce acesta l-a acuzat că le-a dat bani celor din familia lui Bercea Mondial pentru a-l denigra pe Traian Băsescu.

14 iul. 2014, 13:42
Dan Voiculescu l-a dat în JUDECATĂ pe Marian Căpăţână şi îi cere DAUNE

Dan Voiculescu a anunţat, luni, că în cursul zilei a depus plângerea împotriva lui Marian Căpăţână.

Azi s-a depus o plângere cu o cerere de daune importante pentru domnul Căpăţână pentru afirmaţiile făcute referitor la faptul că i-aş fi dat eu bani să dea bani cuiva… Noi nu mai putem permite ca oamenii să spuna ce vor ei fără să răspundă pentru vorbele lor. Motiv pentru care l-am dat în judecată, i-am cerut o sumă de bani care, vă asigur, că se va îndrepta spre cazuri sociale care, din pacate, sunt destule în România”, a spus Voiculescu, la IPJ Ilfov unde a venit pentru deja cunoscută vizită zilnică.

Voiculescu a refuzat să spună care este valoarea daunelor: „Nu are importanţă suma, am spus destinaţia sumei care e mai importantă”. Voiculescu anunţa însă, în urmă cu două săptămâni, că îl va acţiona în judecată pe Căpăţână şi va cere daune de 100.000 de euro.

Dan Voiculescu vrea să îl dea în JUDECATĂ pe Marian Căpăţână şi să ceară DAUNE de 100.000 de euro

Dan Voiculescu a declarat, la data de 2 iulie, că vrea să îl dea în judecată pe Marian Căpăţână după ce acesta l-a acuzat că a dat 1 milion de euro familiei lui Bercea pentru a-l implica în scandal pe Mircea Băsescu şi pentru a-l denigra pe şeful statului. Voiculescu intenţionează să îi ceară daune în valoare de 100.000 de euro şi solicită Curţii de Apel o copie a declaraţiilor lui Căpăţână.

„In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatana la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile.

Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social. Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise „dezvaluiri” de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care sa incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare”, spunea Dan Voiculescu.

DOSARUL BERCEA-BĂSESCU. Dan Voiculescu, acuzat că a PLĂTIT 1 milion de euro. Avocat: Sunt INVENŢII