Dana Budeanu a izbucnit: „Suntem o naţie complet neevoluată, se vorbeşte despre mine”

Dana Budeanu a renunţat la rubrica Verdict, de la Pro TV, spre bucuria celor care deveneau ţintele ei în fiecare zi de luni, însă nu definitiv. Creatoarea de modă îşi continuă activitatea pe Youtube, acolo unde analizează ținutele purtate de vedetele autohtone și în care critică "mafioții și amețitele".

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 18:06
Dana Budeanu a izbucnit: „Suntem o naţie complet neevoluată, se vorbeşte despre mine”

Eu sunt acest barometru național din punct de vedere tot. Asta se întâmplă pentru că suntem o nație complet neevoluată, fără reper și nu numai noi, sunt multe nații în această situație. Nație fără istorie, fără cultură cum suntem și noi. Imperiile au fost câteva. Națiile mărețe asemenea. Noi nu existăm pe harta lumii și de aia ne comportăm ca niște sălbatici care dacă a zis Dana Budeanu ceva se oprește țara în loc. Nu se mai vorbește nici despre al Treilea Război Mondial, se vorbește despre Dana Budeanu„, a declarat Dana Budeanu pe Youtube.

Citeşte şi: Dana Budeanu provoacă un nou SCANDAL MONSTRU. Incredibil: pe cine a mai făcut praf!

Vedeta a explicat de ce a decis să continue cea mai controversată rubrică a vlogului ei, rubrica verdict. Dana Budeanu vrea să doneze toți banii care rezultă în urma vizualizărilor făcute pe canalul ei de Youtube. 

Am continuat să fac verdictul pentru că am început să fac aceste filmări pe banii mei, pe cașcavetele meu. Eu nu încasez niciun leu pentru acest verdict de la nimeni. Nu e nimeni în spate decat fotoliul. Nu voi încasa niciun leuț niciodată. Înteleg că pentru că ca sunt foarte multe vizualizări, ăștia de la Google sau Youtube bagă cașcaval automat pe contul care mă ține…tot acest cașcaval care intră va fi donat în întregime„, a ținut să precizeze Dana Budeanu. 

Dana Budeanu, despre greutatea ideală

Dana Budeanu a postat un mesaj încurajator pentru femeile care fac o obsesie din a slăbi urmând tot felul de diete. Creatoarea de modă spune că sunt femei normale care ar trebuie să se iubească aşa cum sunt.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, reacţie-şoc după ultimul clip postat de Dana Budeanu. „Tu ce pui pe masă, cretino?”

Dana Budeanu vine în întâmpinarea celor care ar dori să afle ce face pentru a arăta „ţiplă” aşa cum spunea în emisiunea online „Verdict” de cele mai multe ori.

Acesta este răspunsul meu la TOATE întrebările despre câte kg am sau trebuie să am / avem sau nu ştiu.. TREBUIE Să AVEM GREUTATEA LA CARE NE SIMŢIM BINE, SEXY, LINIŞTITE, ÎMPĂCATE…„, a scris Dana Budeanu.

Ce înseamnă greutate ideală? Unde suntem, la Crazy Horse? Ne măsoară cineva prin vreun şablon? Nu! Exista MESERII, JOBURI, cum vreti să le spuneti care da, impun anumite limite de greutate dar şi de înălţime, vârsta etc. AŞA ŞI? Ce legătură are asta cu restul femeilor? Niciuna!

Fiecare are echilibrul sau… mental, fizic… UNIC. EA ESTE MARILYN MONROE, CONSIDERATĂ CEA MAI SEXY FEMEIE A TIMPURILOR MODERNE… CRED… DA? DA! ATÂT! Nu există cure de slăbire aplicabile tuturor, cum nu există stiluri vestimentare potrivite la o turmă de „oi” şi asa mai departe… existaţi VOI şi atât„, este mesajul postat de Dana Budeanu.

Citeşte şi: Dana Budeanu l-a luat în vizor pe Gigi Becali. „E singurul bărbat din România care face asta”