Dana Budeanu a pus ochii pe soțul Elenei Gheorghe: „E frumos rău de tot în realitate, are ceva, deci e foarte mișto. Cred că i-am și zis ei”

Dana Budeanu a pus ochii pe soțul Elenei Gheorghe. Dacă pe majoritatea vedetelor le critică, ei bine, la adresa lui Cornel Ene are numai vorbe bune de zis. Mai mult, criticul de modă are numai laude la adresa lui, privind aspectul fizic și îl descrie ca fiind "un bărbat foarte, foarte mișto".

28 feb. 2024, 12:04
Dana Budeanu a pus ochii pe soțul Elenei Gheorghe: „E frumos rău de tot în realitate, are ceva, deci e foarte mișto. Cred că i-am și zis ei”
Dana Budeanu a pus ochii pe soțul Elenei Gheorghe

Dana Budeanu a pus ochii pe soțul Elenei Gheorghe. În cadrul emisiunii sale de pe platforma pe care a lansat-o în urmă cu mai mult timp, ‘Verdict’, vedeta a ținut să mărturisească faptul că l-a văzut în realitate pe Cornel Ene și a rămas impresionată.

Recent, a fost la un eveniment unde a cântat și Elena Gheorghe, fiind însoțită de soțul ei. Atunci când Dana Budeanu l-a văzut în realitate, nu a putut să nu-l admire pentru felul în care arată, dar și ce energie emană.

Citește și: Dana Budeanu, la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii. Discuție emoționantă cu o pensionară: „O să fie bine, doamnă”

Dana Budeanu a pus ochii pe soțul Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe și soțul. Deci nu îi știam și am fost la o aniversare foarte frumoasă în Constanța și a cântat ea, muzică machedonească și nu numai. Era și soțul ei, băi vedeți că e frumos rău de tot în realitate. L-am văzut în două, trei poze, atât. Vezi că are ceva, deci e foarte mișto și ei sunt foarte mișto, dar el e foarte, foarte mișto. Cred că i-am și zis ei”, a spus Dana Budeanu.

Bineînțeles, a complimentat-o și pe Elena Gheorghe, căreia i-a spus în față că are un soț foarte frumos și prezentabil și că sunt foarte frumoși împreună.  „Am făcut poze cu ei, era toată formația. Sunt foarte mișto și au o super energie, dar el, el promite bine. (…) Vezi că ai pierdut, stai numai după manechine și cai verzi pe pereți, ia de aici. Vezi că e foarte mișto!”, a mai povestit Dana Budeanu.