Dana Budeanu, la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii. Discuție emoționantă cu o pensionară: „O să fie bine, doamnă”

Dana Budeanu a mers la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a stat de vorbă cu pensionarii, i-a îmbrățișat și a făcut poze cu ei. Mai mult decât atât, a încercat să îi liniștească cu privire la viitor. Mai jos, este discuția emoționantă pe care a avut-o cu o doamnă.

26 feb. 2024, 11:28
Dana Budeanu, la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii. Discuție emoționantă cu o pensionară: „O să fie bine, doamnă”

Dana Budeanu, la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii. Evenimentul a adunat artizani locali, meșteșugari și producători români, prezentând o varietate de delicii culinare și mici opere de artă tradițională.

Citește și: Câte operații estetice are Dana Budeanu, de fapt! Secretul creatoarei de modă a ieșit la iveală

Dana Budeanu, la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii

A venit familia mea de la Târgul din curtea Ministerului Agriculturii. Asta e România mea! Mergeți să cumpărați românește și să le strângeți mâinile și să le mulțumiți că nu ne lasă. Mergeți să vedeți cine suntem”, a transmis Dana Budeanu prietenilor virtuali.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Dana Budeanu s-a fotografiat alături de diverși producători locali și artizani, încurajând sprijinirea comunităților locale și promovarea valorilor autentice românești.

Un moment emoționant a fost întâlnirea cu o pensionară, care a impresionat-o pe creatoarea de modă, exprimându-și dorința de a-i cumpăra ceva Danei Budeanu.

– O să fie bine?

– O să fie, doamnă, o să fie bine!

– Vreau să va cumpăr ceva să aveți de la mine!

– Cum să-mi cumpărați dumneavoastră mie? Noi toți trebuie să avem grijă de bătrânii noștri ca de niște sfinți!”, a fost discuția dintre Dana Budeanu și femeia pe care a postat-o.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu

Când vine vorba despre familia ei, creatoarea de modă este rezervată, iar momentele în care își menționează cele două fete sunt foarte rare. Chiar și așa, din când în când, vedeta mai face excepție de la regulă și își deschide sufletul în fața fanilor.

În urmă cu mai bine de doi ani, Dana Budeanu a fost extrem de transparentă și a vorbit fără perdea despre etnia ei.

Vedeta a intervenit într-un scandal în care a fost implicată Maia Morgenstern și i-a luat partea marii actrițe, așa a ajuns să vorbească despre un subiect mai sensibil. Prin intermediul acelei postări, fanii ei au aflat că vedeta este de etnie evreiască.

Din întâmplare sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur”, a spus Dana Budeanu.