Dana Budeanu a rupt gura târgului la sărbătoarea fermierilor! Accesoriul de peste 3.000 de euro care a atras toate privirile: „E iar sărbătoare!”

Dana Budeanu a avut o apariție de senzație la sărbătoarea fermierilor, care a avut loc în curtea Ministerului Agriculturii. Aceasta a vorbit despre importanța uriașă a fermierilor, pe care îi consideră, cu adevărat, esența României.

01 feb. 2024, 22:25

Dana Budeanu nu uită de cei care depun efort în gospodării, pe câmp sau în ferme și apoi vin în piețe sau târguri pentru a-și valorifica munca. Creatoarea de modă recunoaște că acești oameni reprezintă esența României pentru ea. Recent, Dana Budeanu a vizitat curtea de la Agricultură, unde oameni din toată țara își expun cu mândrie produsele. Vedeta a avut o apariție de excepție, iar în cadrul târgului a făcut cumpărături și s-a declarat impresionată de creațiile copiilor și ale părinților lor, ascultându-le poveștile cu lacrimi în ochi.

Citește și: EXCLUSIV | Dana Budeanu, mesaj pentru Monica Bîrlădeanu. ”Are bani mulți! Rezistă!”

De data aceasta, Dana Budeanu a ales o ținută remarcabilă, îmbrăcând o geacă cu imprimeu militar, pantaloni bej și cizme până la genunchi negre. Accesoriul ales a fost o geantă discretă, maro cu negru, evaluată la 3.200 de euro conform site-ului Fendi.com. Apariția ei inedită și implicarea în eveniment au demonstrat încă o dată talentul și sensibilitatea acesteia față de oamenii simpli și tradițiile românești.

„E iar sărbătoare în curte la Agricultură! Fermierii mei iubiți, cu mâinile lor de sfinți, s-au adunat să vă arate România. Le știu toate poveștile și le iubesc pe fiecare. M-am oprit cum am intrat la renumitul nostru rege al ciolanului, cu ale lui delicii din carne de mangalița, unde era o coadă până afară, de oameni frumoși rămași cu gustul târgului de ziua națională și veniți de dor”, a mărturisit Dana Budeanu, pe o rețea de socializare.

Creatoarea de modă a fost impresionată și de copiii care își ajută părinții cu tot ce pot, fie că fac creme sau frământă cozonaci. Dana Budeanu nu a putut sta departe de toate aceste „tentații” și a făcut câteva achiziții.

„Nu îi uit pe copiii care fac minuni din alunele noastre și le transformă în creme cu ciocolată și miere. Niște tineri fericiți de fiecare rod. Mereu îi caut pe minunile de oameni de la „Din drag de Bucovina”, Direcția de Agricultură Județeană nr 1 din România, unde m-am lipit de frumosul cu barbă cu dulciuri 100% naturale, fără zahăr, făcute de el și soția lui, de copilul minunat care frământa cozonaci împreună cu mama lui, care mi-a vorbit despre ei cu tot sufletul de untul de casă, de cel mai fermier “pe vechi” de la Mirvalact, care mi-a povestit că el are școală, căci pe vremuri făceai școli ca să lucrezi pământul și animalele…până la premianții de la Topoloveni, familia Bârsan și iaurtul lor de oaie, șefii la brânză de la Sibiu și nu am plecat fără usturoiul nostru minune, cunoscut în toată țară și sădit din mâinile unei minuni de om, în urma programului inițiat de ministrul sufletului meu, Petre Daea”, a mai spus vedeta.

Citește și: EXCLUSIV | Dana Budeanu demască infiltrații la proteste! Creatoarea de modă îi dă în vileag pe protestatarii falși. ”E o mascaradă, exact ca greva profesorilor. S-a cerut intervenția galeriilor, dar s-a refuzat”