Dana Budeanu, apel către urmăritorii cărora le-a intrat frica în oase: „Nu-i mai ascultaţi pe apostolii Apocalipsei. Vă spun şi eu acum că de mâine vine o molimă şi vi se usucă ouăle. Nu se poate să haleşti aşa ceva la infinit”

În cel mai recent clip al său, creatoarea de modă Dana Budeanu şi-a încurajat urmăritorii să nu se mai teamă de eventuale restricţii (în principiu masca şi certificatul) şi mai ales de amenzi, pentru că acestea ar fi ilegale. De asemenea, designerul atrage atenţia asupra faptului că "apostolii Apocalipsei" seamănă panică în mod nejustificat în rândul populaţiei: "Păi dacă vine sfârşitul lumii, hai să nu mai plătim ratele la bănci".

19 iul. 2022, 15:23
Dana Budeanu, apel către urmăritorii cărora le-a intrat frica în oase: „Nu-i mai ascultaţi pe apostolii Apocalipsei. Vă spun şi eu acum că de mâine vine o molimă şi vi se usucă ouăle. Nu se poate să haleşti aşa ceva la infinit”

Dana Budeanu spune, în cel mai recent clip, că certificatul COVID nu mai există în Europa, iar solicitarea acestuia sau a unui test negativ la aeroport este o ilegalitate. Creatoarea de modă face apel la urmăritorii ei să nu se mai supună orbeşte la orice măsură luată de autorităţi.

Dana Budeanu, apel către urmăritorii cărora le-a intrat frica în oase: „Vă spun şi eu acum că de mâine vine o molimă şi vi se usucă ouăle”

„Parlamentul din Franţa a respins definitiv certificatul pentru prostime şi obligativitatea prezentării unui test negativ, lucru la care unii s-au supus, alţii ca mine niciodată. Domnule Aurescu, ocupaţi-vă, pe lângă fumat trabuc, de liniile aeriene care astăzi la check in încă cer la zborurile spre Franţa certificat oamenilor ca să-i terorizeze. Nu există certificat, nici aici şi nici nicăieri în Europa, unde se cere este ilegal.Dacă vreodată, dle Rafila, dle Bode, într-un spital public sau oriunde se va cere certificat este o acţiune ilegală, eu nu o voi respecta niciodată. Cei care o vor respecta este treaba lor. Însă ceilalţi aveţi tot dreptul de a nu o respecta. Nimeni nu are voie, nici măcar într-un spital, să impună nimic, nici mască, nici certificat, nimic, astea sunt nişte aberaţii ilegale, neconstituţionale. Că eu nu plătesc taxe dacă am mască sau nu. Nu vă mai supuneţi! În secunda în care nu se mai supun cinci milioane, se termină cu orice fel de vrăjeală pe banii şi pe psihicul vostru.Înainte de a se impune ceva, pastilă, medicament, orice, toate autorităţile de pe glob trebuie să ne răspundă la o singură întrebare. Originea virusului. Încă de mâine eu pot să vă spun că a apărut o molimă şi vi se usucă ouăle. Eu nu trebuie să vă dovedesc nimic, păi, ce, până acum s-a dovedit ceva cu boala lui calache? Nu. A apărut o molimă şi pentru asta trebuie să vă înţepaţi în poponeţ. Şi voi nu întrebaţi nimic”,

spune Dana Budeanu.

Citeşte şi Cum l-a ironizat Dana Budeanu pe George Simion: „Siemion, adună lumea! Lasă nunta!”

Dana Budeanu dă asigurări că nu ne paşte Apocalipsa

Creatoarea de modă spune că nu este prima dată în care se duce o campanie asiduă de instalare a panicii în rândul populaţiei. Totodată, designerul îi critică dur şi pe conspiraţionişti, care „deviază şi ajung să vă vorbească de dimineaţă până seară cum vine sfârşitul lumii”.

„Mizeria asta a fost făcută să mai taie din proşti. Nu se poate să haleşti aşa ceva la infinit, când tu eşti un om cât de cât care ştie să meargă pe stradă, mai citeşte un rând, două, a trăit, a văzut lucruri. Cum poţi să te supui orbeşte la absolut orice? Doar pentru că o să vă dea amendă? Nu are cum să vă dea nimeni o amendă constituţională doar ca să vă sperie că sunteţi plăpânzi şi peste un an să o anuleze, ceea ce s-a şi întâmplat. Nu mai ascultaţi de cei care anunţă Apocalipsa. Păi dacă vine sfârşitul lumii, hai să nu mai plătim ratele la bănci. Păi să ne vedem de viaţă, că ce mai contează dacă mai plătim sau nu în ultimii doi ani?

Nu mai ascultaţi apostolii ăştia care zic ei că luptă cu apostolii Apocalipsei dar vă zic ei cum or să vă amendeze ăştia, că or să vă ia casele. Nu o să vă ia nimeni nicio casă. Astea-s nişte prostii. Sunt foarte mulţi care au ales să gândească şi să fie liberi şi vă doresc tuturor asta. În secunda în care alegi să gândeşti şi să fii liber, nu trebuie să-ţi dea nimeni niciun fel de asigurare. Nu mai ascultaţi nici la conspiraţionişti, ei se limitează la un adevăr pe care alţii nu-l spun, doar că îmbătaţi de audienţă, deviază şi ajung să vă vorbească de dimineaţă până seară cum vine sfârşitul lumii si cum or să ne bage ăştia un cip în inimă. Şi atunci, jegurile care încearcă să vă îngroape, se agaţă de astfel de deviaţii şi anihilează orice fel de mişcare care ar putea cât de cât să ţină aprinsă flacăra speranţei. 

Citeste si EXCLUSIV | Medicul Nicolae Bacalbaşa o ridică în slăvi pe Dana Budeanu. „Oameni ca ea sunt foarte prețioși. Reprezintă anticorpii unei societăţi”

Tot ce vedeţi în jur e o campanie continuă organizată şi testată cu aproape 10 ani în urmă, una în care să se poată menţină panica din orice: arde câmpul, nu o să mai ai pâine, e cald, o să mori de cald, e o boală, e o vijelie, vine ursul, cade copacul. Nimicuri care înainte însemnau viaţa acum înseamnă Apocalipsa. Astăzi, peste 70% din populaţia globului trăieşte neafectată de tot ce s-a întâmplat în ultimii ani. Doar cei de prin capitale şi de pe unde este FB-ul şi Insta la putere au trecut prin aceşti ultimi ani. În rest, oamenii şi-au văzut de viaţă.

Sunaţi-vă rudele de la ţară şi vedeţi că viaţa lor a fost la fel. Nu numai în România, am prieteni peste tot. Oamenii nu au fost afectaţi absolut deloc şi continuă să trăiască superb pentru că au toate minţile la ei şi nu au halit marea manipulare din ultimii ani, care nu este vreo premieră. Manipulări de acest gen există de când lumea şi pământul, atunci când a fost nevoie să se schimbe un pol de putere sau altul”.