Cum l-a ironizat Dana Budeanu pe George Simion: „Siemion, adună lumea! Lasă nunta!”

Deşi par a milita, în mare, pentru aceleaşi teme şi fiind de aceeaşi parte a "baricadei", Dana Budeanu l-a "înţepat" de mai multe ori pe liderul AUR George Simion, ultima dată sugerându-i acestuia să se ocupe de problemele grave ale ţării, într-o perioadă în care acesta îşi promovează intens nunta,

11 iul. 2022, 17:32
Cum l-a ironizat Dana Budeanu pe George Simion: „Siemion, adună lumea! Lasă nunta!”

George Simion urmează să se însoare cu iubita sa Ilinca MUnteanu, pe 26 august, în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, pe 27 august urmând să aibă loc şi petrecerea, la care liderul AUR i-a invitat pe toţi românii care vor să participe.

Cununia religioasă va avea loc într-o bisericuță de lemn adusă și montată special pentru cei doi îndragostiți. Mirii şi naşii vor fi cazaţi la Căsuţa Căluşarilor. Este o căsută veche de 200 de ani, are trei camere, şi preşedintelui AUR i-a plăcut mult când a vizitat. Camera mirilor este una cu specific tradiţional românesc.

În timp ce George Simion se ocupă de ultimele detalii legate de fericitul eveniment din viaţa sa, creatoarea de modă Dana Budeanu îl „înţeapă” şi îi atrage atenţia să se ocupe mai mult de problemele serioase ale României.

Citeşte şi: Drulă, în delir la doar o zi după ce a ieşit preşedintele USR! Ameninţă că nu intră la guvernare cu PNL decât dacă el va alege premierul, deşi nu i-a propus nimeni asta. Între timp, AUR este singurul partid de opoziţie din Parlament

„Ard zeci de hectare de grâu în Arad! Siemion! Adună țara! lasă nunta!”, a scris Dana Budeanu pe pagina ei de Facebook.

Celebra creatoare de modă l-a poreclit în mai multe rânduri pe președintele AUR ”Siemion”, făcând aluzie la Serviciul de Informații Externe (SIE), unitate de care acesta ar aparține, conform Danei Budeanu.

George Simion a spus că nu este supărat pe modul în care l-a poreclit aceasta, ba chiar spune că acest lucru îl amuză teribil. ”Mă amuză, nu știu de ce ar trebui să mă atace”, a spus șeful AUR.

Citeşte şi: VIDEO Circ pe aeroportul din Viena cu George Simion şi Virgil Popescu: „Hoţule, ai venit la stăpânii de la OMV?/Băi, trompetă rusească, te-a trimis Putin aici?”