EXCLUSIV | Medicul Nicolae Bacalbaşa o ridică în slăvi pe Dana Budeanu. „Oameni ca ea sunt foarte prețioși. Reprezintă anticorpii unei societăţi”

Medicul Nicolae Bacalbaşa a declarat, joi, în direct la România TV, că Dana Budeanu reprezintă "anticorpii unei societăţi în care supunerea a devenit recomandabilă", în condiţiile în care guvernanţii iau în calcul reintroducerea unor măsuri de protecţie sanitară odată cu creşterea numărului de infectări cu COVID-19.

07 iul. 2022, 23:03
EXCLUSIV | Medicul Nicolae Bacalbaşa o ridică în slăvi pe Dana Budeanu. „Oameni ca ea sunt foarte prețioși. Reprezintă anticorpii unei societăţi”

Dr. Nicolae Bacalbaşa, fost parlamentar PSD, a reacţionat după ce Victor Ciutacu, moderatorul emisiuni „Punctul Culminant”, a difuzat declaraţiile în care creatoarea de modă Dana Budeanu îndeamna la nerespectarea regulilor pe care autorităţile ar vrea să le reinstituie pentru a preveni răspândirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

„Practic, noi nu putem sustrage unui proces global. Fie că acest proces global este biologic, cum este o pandemie, fie că e politic, fie că cineva care conduce lumea a hotărât termenul de resetare, cu tot ce implică el.

Oameni ca doamna Dana Budeanu sunt foarte preţioşi pentru că reprezintă anticorpii unei societăţi în care supunerea a devenit recomandabilă, dacă nu obligatorie.

E clar că nu ne putem sustrage unui viitor sumbru şi vreau să spun că de fapt această pandemie trebuie văzută în ansamblul ei”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, în direct la România  TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Dana Budeanu: „În România, doar 20% și-au făcut vaccinul COVID / Nu există niciun șmecher înțepat! Ne învârtim în niște cercuri și știm”

Dr. Nicolae Bacalbaşa compară pandemia COVID-19 cu gripa spaniolă. „Ne aşteaptă lucruri foarte triste”

„Pentru că gripa spaniolă, la sfârşitul Primului Război Mondial, a fost un eşec al unui laborator, al Institutului Rockerfeller. Au fost vaccinaţi tineri bărbaţi americani care au plecat pe fronul din Europa şi în Europa au ajuns într-o zonă de foamete cronică.

Italienii, la sfârşitul Primului Războii Mondial, pierduseră 18 kg în medie fiecare. În Germania muriseră prin blocada maritimă alimentară sute de mii de oameni, până la un milion.

Toate aceste procese care se petrec trebuie văzute în ansamblul şi complexitatatea lor.

Ne aşteaptă lucruri foarte triste. Protejarea lăcustei şi gândacului arată foarte clar cam unde se află România şi ce soartă ni se rezervă. Încă se păstrează aparenţele”, a mai precizat dr. Nicolae Bacalbaşa.

România se pregăteşte pentru valul şase COVID-19. În ultimele zile, cazurile COVID-19 s-au înmulţit. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că, potrivit estimărilor, am putea avea iar circa 10.000 de cazuri zilnic, dar acest lucru nu ar trebui să creeze probleme sistemului sanitar.

Citeşte şi: Creşte numărul cazurilor COVID-19 în România. Institutul Matei Balş nu mai are locuri, focar la Spitalul din Timişoara, compartiment pentru copiii cu SARS-COV2 redeschis la „Grigore Alexandrescu”