Dana Budeanu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Marcel Ciolacu: „A făcut multe lucruri de când a venit la conducere”

Dana Budeanu nu are nimic să-i reproşeze liderului PSD. Provocată de George Simion să spună dacă îl apreciază pe Marcel Ciolacu, creatoarea de modă a ales o atitudine neutră.

30 mai 2022, 16:52
Dana Budeanu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Marcel Ciolacu: „A făcut multe lucruri de când a venit la conducere”

Dana Budeanu este de părere că Marcel Ciolacu este unul dintre politicienii care „au făcut multe lucruri„. Într-o discuţie cu George Simion, care a avut loc în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3, liderul AUR i-a spus creatoarei de modă că o apreciază pentru faptul că nu-l place pe Marcel Ciolacu.

Dana Budeanu, aprecieri la adresa lui Marcel Ciolacu

Dana Budeanu i-a replicat, însă, că nu poate spune că nu-l place pe liderul PSD, pentru că, după părerea ei, este unul dintre puţinii oameni politici care au făcut ceva.

Nu știu dacă nu îmi place, sunt neutră la domnul Ciolacu. A făcut multe lucruri de când a venit la conducere. Real! Vorbesc strict de oameni politici”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu l-a provocat pe George Simion să spună ce a făcut partidul său pentru oameni de când a ajuns la putere. „Acești oameni care au votat AUR nu sunt ăia care au votat USR. În majoritate, 90%, sunt oameni cu credință în Dumnezeu, cu multe greutăți, aproape fără niciun fel de speranță. Ăsta este profilul votantului. Oameni care sunt amenințați, inclusiv astăzi, cu pierderea identității și naționale și individuale. Oameni pierduți. Sunt umiliți de stat. N-ai acces la sănătate, n-ai acces la școală. Acești oameni au votat AUR. Ce a făcut AUR de când a ajuns la putere pentru acești oameni?”, a întrebat Dana Budeanu. „Prea puține cu 10%!”, a răspuns George Simion.

Citeste si Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion. „Ce a făcut AUR de când a ajuns la putere pentru acești oameni?”

Bilanţul guvernării PSD

La bilanţul guvernării PSD-PNL care a avut loc zilele trecute, liderul PSD  amintit peincipalele măsuri în sprijinul populaţiei care au fost luate de când partidul pe care-l conduce este la guvernare. În urmă cu câteva zile a fost luată decizia adoptării unui nou pachet social de „Sprijin pentru România”, care cuprinde creșteri de salarii și ajutoare pentru pensionarii cu pensii de până la 2.000 de lei.

Aceste măsuri sunt doar un început. Am luat măsuri corecte care ne-au adus cea mai mare creștere economică din UE. Dar această creștere nu se simte în buzunarele oamenilor. Vreau să fiu clar: știu că românii se confruntă cu mari probleme. De aceea, este nevoie ca acest guvern să facă un efort și mai mare.

În contextul invaziei criminale a Rusiei în Ucraina, cred că este esențial să ne asigurăm hrana pentru noi înșine. Este singura cale de a ne proteja cetățenii față de creșterile prețurilor la alimente! Descurajarea speculei trebuie să fie o prioritate. (…) Fac apel către sectorul HoReCa, sector sprijinit de stat în timpul pandemiei, să ajute acum statul român, și implicit pe români, și să cumpere produse românești„, a spus Marcel Ciolacu.

Citeste si EXCLUSIV. Dana Budeanu îi desființează pe Iohannis și Nicușor Dan: „Băi, fătălăule, vino şi tunde iarba în faţa casei”