EXCLUSIV. Dana Budeanu îi desființează pe Iohannis și Nicușor Dan: „Băi, fătălăule, vino şi tunde iarba în faţa casei”

Dana Budeanu a fost, în această seară, invitata emisiunii Punctul Culminant, prezentată de Victor Ciutacu. Creatoarea de modă nu a ezitat să îi atace nemilos pe președintele României, Klaus Iohannis.

25 mai 2022, 23:52
EXCLUSIV. Dana Budeanu îi desființează pe Iohannis și Nicușor Dan: „Băi, fătălăule, vino şi tunde iarba în faţa casei”

Referindu-se la problemele privind deșeurile care pot fi văzute peste tot în Sectoul 1, Dana Budeanu și-a amintit că președintele României locuiește, atunci când nu se află la Cotroceni, în același sector al Capitalei.

Dana Budeanu îi îndeamnă pe Klaus Ioahnnis să ia atitudine în problema mizeriei din Sectorul 1

Creatoarea de modă a amintit că președintele Klaus Iohannis locuiește în vila de protocol, care se află lângă Parcul Bordei, parc despre care Dana Budeanu spune că este plin de gunoaie de luni întregi și nimeni nu a făcut nimic. Ea l-a invitat pe primarul Nicușor Dan să  îi facă președintelui curat în fața casei.

Citește și: Dana Budeanu dă de pământ cu Raed Arafat: „A fost promotorul apocalipsei în perioada COVID. Trebuie să se ducă într-un loc foarte puțin vizibil” | EXCLUSIV

„Domnule Iohannis, când ieşiţi din Cotroceni, e normal să postez că e iarbă şi nu mai vezi Palatul Cotroceni? Doamna Delia Dinu (consiliera lui Iohannis), băi, fătălăule, vino şi tunde iarba în faţa casei domnului preşedinte!

Ştii unde stă el? Lângă Parcul Bordei. Aţi fost la chermeza aia PNL. În parcul Bordei nu poţi intra! Sunt 60 de coşuri. Sunt mormane. Sunt două luni de neridicat gunoaie. În Parcul Bordei, e nenorocire, lângă reşedinţa preşedintelui.

Sunaţi la Grigore Alexandrescu, nu mint! Spitalul Grigore Alexandrescu a anunţat că vin sute de copii muşcaţi de căpuşe. Dacă o mamă nu vede că cel mic a fost muşcat, e o boală foarte periculoasă. Ne muşcă căpuşele! Am ajuns în ultimul hal!”, a declarat Dana Budeanu, la România TV. 

Creatoarea de modă nu a iertat-o nici pe  Clotilde Armand

Dana Budeanu este foarte supărată de faptul că dosarul fraudării alegerilor din Sectorul 1 a ajuns, într-un fel sau altul, în impas. Procurorul Sorin Eugen Iaşinovschi, care a instrumentat presupusele fapte și-a dat demisia. Având în vedere acest fapt, creatoarea de modă „s-a luat” și de Clotide Armand și Nicușor Dan.

„Demisia de o decizie care poate părea suspectă. Nu ştim ce se întâmplă în spatele acestor decizii. Cred că procurorii în general sunt cumva împărţiţi în două. Sunt procurorii de cariera şi celălalt timp de procuror, dezvăltat în timpul mandatului lui Kovesi, aduşi de peste tot, a căror specizalizare era executarea unui ordin. După plecarea doamnei Kovesi a început un soi de gherilă. Nu contează ce tip de procuror. În secunda în care primeşti ordine, eşti umilit!

S-a întâmplat şi la magistraţi acelaşi lucru. În secunda aceea nu te mai poţi baza niciodată, nici dată procurorul este excepţional, că poate duce la căpat o acţiune. Suntem sub hashtag. Mă adresez din postura mea de cetăţean, că doar asta sunt doamnei Scutea (procurorul general al României). O respect, nu cunosc.

Vreau să-i pun problema din poziţia de simplu cetăţean, de cea de mamă. Noi locuim într-un sector, locuim într-un tomberon pentru că aşa s-a hotărât în septembrie 2020 … Vreau să fac o paranteză referitor la declaraţia domnului Orban că Ciucă şi Predoiu i-au fost băgaţi pe gât… Cine i-a băgat pe lista PNL pe Clotilde şi pe Nicuşor?

Citește și: Dana Budeanu contestă evacuarea lui Traian Băsescu din vila de protocol. „E o decizie imbecilă. E fix festivalul cătuşelor”

Cine i-a aprobat pe Nicuşor şi pe Clotilde? La sectorul 1 era domnul Stamule, era şi pe afişe. Era candidat. Am întrebat de n ori! Cine a sunat pentru Clotilde şi pentru Nicuşor? E simplu!

— a sunat cineva să se închidă dosarul?”, a declarat Dana Budeanu în direct la România TV.