Dana Budeanu, atac dur la vedetele din România. Ce a putut să zică despre Andra: „O ardeţi ca nişte sărăcii”

Dana Budeanu a vorbit, recent, despre statutul de vedetă al Andrei. Designerul spune că majoritatea artiștilor „o ard ca niște sărăcii”.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 17:19
Dana Budeanu, atac dur la vedetele din România. Ce a putut să zică despre Andra: „O ardeţi ca nişte sărăcii”

Delia e în vacanță, pentru că e vedetă Delia. În afară de Delia și încă vreo 2-3, în rest majoritatea o ardeți ca niște sărăcii de la care publicul nu are nimic de învățat, pentru că în afară de vedete reale ca Smily, Delia, la Andra trebuie să fac o paranteză.

Eu înțeleg că Andra e o vedetă al cărui public este și unul care adoră muzica populară, mă rog. Cei care cântă country music în America o ard la maxim, ca toate celelalte vedete. 

Nu contează că dacă mie îmi ascultă muzica oricine, public de orice nivel financiar, înseamnă că eu nu mai sunt vedetă. Tu nu trebuie să fii accesibil ca vedetă. Este o prostie! E o tâmpenie.(…) Vedetele sunt aspiraționale. Eu mă uit undeva în sus din toate punctele de vedere, și din punct de vedere financiar.

Nu este o rușine să ai cașcaval. De aceea muncești și scoți piese bune”, a zis Dana Budeanu.

Dana Budeanu, dosar penal la trei luni de când incita bărbaţii să îşi bată partenerele: „Te faci că-ţi scapă, înţelegi?”

Ştefan Mandachi o umileşte total pe Dana Budeanu

Dana Budeanu și Ștefan Mandachi sunt în tăzboi total! Tânărul afacerist care a devenit notoriu în urma campaniei #șîeu, prin care cerea construcția de austrăzi, a atacat-o violent pe creatoarea de modă.

Dana Budeanu s-a ales cu dosar penal in rem, adică este cercetată fapta, După reținerea vloggerului Colo, care ar fi instigat la violență împotriva femeilor.

În secunda doi și amețitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunității, tu așa trebuie să gândești. Tu nu o altoiești pe ea. Tu o altoiești pe ea puțin așa… te faci că-ți scapă, înțelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat. Că tu dacă te duci spre ea așa, ea oricum se ferește. Tu oricum ai vrut, intenția a existat, frica se instalează. Dar se instalează la toate alealalte. Tu faci un bine comunității. Bam, tu devii eroul găștii, la ceilalți fătălăi; ești șmecherul șmecherilor„, a spus Dana Budeanu într- videoclip.

SCADALOS: Dana Budeanu a depăşit orice limită! ŞOC pe INTERNET: ce a putut să spună despre Raed Arafat

Ştefan Mandachi care crede că designerul ar trebui să meragă la închisoare pentru că instigă permanent la violență.

Foarte corect punctat Corina Băcanu! Pușcăriabila de Budeanca merită reținută întrucât a instigat MULT MAI AGRESIV la violență împotriva femeilor! Acum e momentul potrivit să se facă puțină curățenie în lăturile vomitate zilnic de către borfașa asta frustrată! Adică nu-i deloc corect ca unul să fie pedepsit și alta să mișune în libertate bine mersi și să verse infracțiuni pe gaura gurii, cât e ziulica de mare!„, este mesajul postat de Ştefan Mandachi.