Dana Budeanu, dosar penal la trei luni de când incita bărbaţii să îşi bată partenerele: „Te faci că-ţi scapă, înţelegi?”

Dana Budeanu este vizată de un dosar penal. Procurorii au deschis un dosar după ce mai multe persoane au depus o plângere. Momentan, Dana Budeanu nu este acuzată, deoarece se fac cercetări „in rem”, adică pentru fapte, a confirmat Călin Radu, purtător de cuvânt al Parchetului Sectorului 1.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 10:09
Dana Budeanu, dosar penal la trei luni de când incita bărbaţii să îşi bată partenerele: „Te faci că-ţi scapă, înţelegi?”

În secunda aia, tre să iei un pumn, să-i spargi gura, bă”, spunea creatoarea de modă Dana Budeanu în episodul 18 al emisiunii ei online, publicată pe YouTube la mijlocul lui martie, la începutul pandemiei.

Citeşte şi: SCADALOS: Dana Budeanu a depăşit orice limită! ŞOC pe INTERNET: ce a putut să spună despre Raed Arafat

Dana Budeanu i-a sfătuit atunci pe bărbați cum să “altoiască” femeile, chiar și “preventiv”, redescoperindu-și, în felul ăsta, instinctul masculin. Nu doar că aceștia și-ar recuceri astfel bărbăția, dar ar face un bine societății și ar instala frica în femei, a mai sugerat designerul vestimentar.

La trei luni distanță de acel moment, procurorii au declarat pentru Libertatea că nu există nici un suspect în dosarul deschis în urma unei plângeri făcute de Centrul Filia pe 20 martie. “Acest caz vizează fapte care incită publicul la ură și discriminare împotriva femeilor (art. 369 din Codul Penal)”, a precizat Centrul Filia.

 

Alte zeci de femei au depus plângere la Parchet împotriva creatoarei de modă, sub îndemnul celor de la Centrul Filia. “Există un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului. Se efectuează cercetări”, a spus pentru Libertatea Călin Radu Bogdan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Stadiul anchetei este in rem. S-a început urmărirea penală cu privire la faptă, dar nu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale. În acest moment, nu există nici un suspect în cauză. Se efectuează cercetări pentru a se afla adevărul și a fi stabilite toate circumstanțele cauzei”, a adăugat procurorul.

Dana Budeanu, un nou episod incendiar „Ameţitele şi mafioţii”. A vorbit despre femeile care o enervează cel mai mult VIDEO

În secunda doi și amețitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunității, tu așa trebuie să gândești. Tu nu o altoiești pe ea. Tu o altoiești pe ea puțin așa… te faci că-ți scapă, înțelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat. Că tu dacă te duci spre ea așa, ea oricum se ferește. Tu oricum ai vrut, intenția a existat, frica se instalează. Dar se instalează la toate alealalte. Tu faci un bine comunității. Bam, tu devii eroul găștii, la ceilalți fătălăi; ești șmecherul șmecherilor”, a spus Dana Budeanu în videoclip.