Dana Budeanu, atac dur la adresa femeilor care își doresc copii: ”Nu toate sunt făcute să fie mame”

Dana Budeanu reacționeză la dur la adresa femeilor care vor să aibă copii. Creatoarea de modă spune că nu toate femeile merită să fie mame.

19 oct. 2022, 14:01
Dana Budeanu, atac dur la adresa femeilor care își doresc copii: ”Nu toate sunt făcute să fie mame”

Dana Budeanu reacționeză la dur la adresa femeilor care vor să aibă copii. În urmă cu câteva zile, sătulă să tot fie întrebată când va deveni mamă, cântăreața Delia le-a răspuns curioșilor.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a fost mesajul transmis de cântăreață. Dana Budeanu a ținut și ea să facă o precizare vis-a-vis de femeile care fac copii nu pentru că simt, ci pentru că trebuie și a reacționat imediat.

Citește și: Dana Budeanu se pregăteşte de nuntă! Cine e bărbatul celebru care i-a furat inima: „Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!”

Creatoarea de modă dă de pământ cu femeile care fac copii „că așa trebuie”

Multe dintre femei se hotărăsc să fie mame pentru că așa le cere societatea, soțul, părinții și nu pentru că simt acest lucru cu adevărat. Dana Budeanu este cunoscută pentru replicile acide pe care le are vis-a-vis de diferite teme. Referitor la acest lucru, vedeta nu le-a iertat pe cele care devin mame că așa e la modă.

„Nu toate femeile sunt făcute să fie mame. Unele dintre cele mai mișto femei sunt cele care înțeleg asta și nu fac copii. Copiii nu se fac că trebuie, că așa-i normal în societate, că se așteaptă părinții, că vrea el și că ea nu. Nu se fac că trebuie. De aia este nenorocirea care este, pentru că niște imbecile ca voi, nasc. Voi nu trebuie să nașteți, dacă pentru voi este un coșmar tot ce se întâmplă din momentul în care rămâneți însărcinate până ați fătat și ne dați nouă o sociteate plină de fătălăi și de imbecile.. că voi le creșteți. Astea sunt noile mame”, este mesajul Danei Budeanu.

Videoclipul cu pricina este și pe Tik-Tok, iar imediat internauții i-au comentat vedetei. „Din păcate este un mare adevăr”, „mai avem până vom înțelege adevărul ăsta” sau „dacă toate sunt facute sa fie mame nu ar mai fi copii parasiti in maternitati sau orfelinate” sunt doar câteva dintre cele mai importante comentarii făcute de cei care au vizionat clipul

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu, confruntare în direct cu George Simion: „Domnul Simion, avem SIE și SRI în spate la protest?” / „Deci veniți, dacă avem. Da, avem!”