Dana Budeanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis. „Ai încălcat Constituţia. E un atac la siguranţa naţională”

Dana Budeanu a criticat deciziile luate de Klaus Iohannis şi de PNL pe care îi acuză că au aruncat România în instabilitate politică, în plină pandemie de coronavirus. Creatoarea de modă susţine că preşedintele a încălcat Constituţia şi, din punctul ei de vedere, acest lucru "e un atac la siguranţa naţională".

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 11:10
Dana Budeanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis. „Ai încălcat Constituţia. E un atac la siguranţa naţională”

Reacţia vloggeriţei vine în contextul în care premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul, iar preşedintele Klaus Iohannis a convocat consultări cu partidele parlamentare, în plină pandemie de coronavirus.

„Ce ai făcut ieri şi cum ai încălcat Constituţia… ai făcut asta conştient. Populaţia trebuie să înţeleagă asta. Peste orice politician, peste oricine este litera Constituţiei. Atacul de orice fel, fie acela şi fără deznodământ, la Constituţie trebuie pedepsit cu pârnaia. Nu există ca un preşedinte de ţară să îndrăznească să încalce Constituţia. Hoha a încercat de două ori. Nu contează că nu i-a ieşit. În momentul în care se încearcă încălcarea… fără Constituţie nu există stat. E un demers nu periculos, e un atac la siguranţa naţională. Punct. Vă bateţi joc de ţara asta, mă nenorociţilor. Ţineţi ţara în instabilitatea asta”, afirmă Dana Budeanu, conform Ştiripesurse.

 

Citeşte şi: Ludovic Orban şi toţi şefii PNL, suspecţi de coronavirus! „Mă voi izola la Vila Lac 1”