Dana Budeanu critică dur comentariul lui Mihai Morar de la prima cursă de Formula 1 din 2024. „Îţi sare implantul de păr şi nouă muştarul”

Dana Budeanu, cunoscută pentru opinii directe și părerile sale neconvenționale, a criticat vehement prestația lui Mihai Morar în calitate de comentator la cursele de Formula 1. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, creatoarea de modă a făcut referire la stilul de comentariu al lui Mihai Morar, subliniind că acesta nu se ridică la standardele așteptate.

05 mart. 2024, 13:28
Dana Budeanu critică dur comentariul lui Mihai Morar de la prima cursă de Formula 1 din 2024. „Îţi sare implantul de păr şi nouă muştarul”
Dana Budeanu critică dur comentariul lui Mihai Morar de la prima cursă de Formula 1 din 2024. "Îţi sare implantul de păr şi nouă muştarul"

Dana Budeanu critică dur comentariul lui Mihai Morar de la prima cursă de Formula 1 din 2024. Vedeta își exprimă nemulțumirea față de prestația lui Mihai Morar, subliniind lipsa acestuia de experiență în comentarea evenimentelor sportive.

„N-ai cum după ce faci ture de parc, bând ceiuț și aberând despre copilul interior în rime de grădiniță, să te așezi să vorbești despre mașini de formulă și piloți, că-ți sare implantul de păr pe gazon și nouă muștarul pe televizor!”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Mihai Morar, făcut praf după ce a comentat Formula 1! ”Se zvârcolește în mormânt Miki Alexandrescu”

Comentariile dure ale Danei Budeanu au venit în urma primei apariții a lui Mihai Morar în postura de comentator la cursele de Formula 1. Desemnarea lui MIhai Morar în acest rol a stârnit controverse și nemulțumiri printre fanii motorsportului, care au criticat lipsa sa de experiență și adaptarea la cerințele acestui gen de comentariu. În timp ce Mihai Morar a încercat să-și facă loc în rândul comentatorilor sportivi, reacțiile publicului și ale colegilor săi de breaslă par să indice că drumul său în acest domeniu ar putea fi presărat cu provocări și critici.

Citeşte şi: Final de drum pentru Mihai Morar. După Antena Stars, şi Antena 1 l-a scos de pe post!

„Mihai Morar își dă silința. Din punctul meu de vedere, în manșele de antrenamente unu și trei a fost foarte ok. În rest, are nevoie de timp pentru a se acomoda. Știți întrebarea aia: Când este ultima dată când ai făcut ceva nou? Pentru unii a fost AZI! Săptămâna viitoare sunt fără Mihai. Până atunciv a exista grup de whatsapp și vom comunica live”, a transmis comentatorul „titular” al curselor de Formula 1, Cătălin Cedric Ghigea.