Final de drum pentru Mihai Morar. După Antena Stars, şi Antena 1 l-a scos de pe post!

Mihai Morar, fostul prezentator al emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars timp de mai bine de zece ani, nu va mai comenta următoarea cursă de Formula 1, după ce a fost criticat dur pe reţelele de socialize pentru prestaţia sa de la Marele Premiu al Bahreinului, care a avut loc, sâmbătă, 2 martie, şi a fost transmisă în direct de Antena 1.

04 mart. 2024, 15:15
Final de drum pentru Mihai Morar. După Antena Stars, şi Antena 1 l-a scos de pe post!
Final de drum pentru Mihai Morar. După Antena 3, şi Antena 1 l-a scos de pe post!

După ce a fost scos de pe post, iar emisiunea sa a fost anulată, Mihai Morar a reușit să se reinventeze și să-și crească imaginea prin lansarea unui podcast numit „Fain și simplu”. Prin intermediul acestuia, Mihai Morar a reușit să obțină contracte importante cu Editura Bookzone și să organizeze conferințe la Ateneul Român, la care au fost invitați oameni de marcă din România, precum Dumitru Constantin Dulcan,. Vlad Ciurea şi Cristian Andrei.

Cu toate acestea, încercarea lui de a se implica în comentariile sportive nu a fost una reușită. A acceptat provocarea de a fi gazdă pentru cursele de Formula 1 la Antena 1, dar a fost criticat aspru de fani după prima sa prestație. În urma scandalului creat, Mihai Morar nu va mai participa la următoarea cursă, iar colegul său de comentarii, Cătălin Cedric Ghigea, a susținut această decizie și a oferit explicații pentru prestația dezastruoasă.

Citeşte şi: Mihai Morar, făcut praf după ce a comentat Formula 1! ”Se zvârcolește în mormânt Miki Alexandrescu”

„Mihai Morar își da silința. Dpmdv, in manșele de antrenamente 1 si 3 a fost foarte ok. In restul, are nevoie de timp pentru a se acomoda. Știți întrebarea aia: Când este ultima data când ai făcut ceva nou? Pentru unii a fost AZI! Săptămâna viitoare sunt fără Mihai. Pana atunci va exista grup de whatsapp si vom comunica live”, a transmis Cătălin Cedric Ghigea, comentatorul „titular” al curselor de Formula 1.