Dana Budeanu, despre femeile care pun filtre pe Facebook şi Instagram: „Sunteți atât de disperate să vă stricați fața. Arătați toate la fel”

Dana Budeanu se declară șocată de amploarea pe care a luat-o folosirea filtrelor pe rețelele de socializare și nu înțelege de ce influencerii, dar și fanii lor nu mai postează niciodată imagini reale cu chipul sau corpul lor.

30 nov. 2023, 18:17
Dana Budeanu, despre femeile care pun filtre pe Facebook şi Instagram: „Sunteți atât de disperate să vă stricați fața. Arătați toate la fel”

Dana Budeanu, mesaj pentru femeile care folosesc filtre în online. Influencerele au dat tonul în editarea imaginilor cu filtre, iar fanii le-au urmat exemplul, așa că puține mai sunt cele care se prezintă în clipuri sau fotografii 100% naturale, fără să folosească filtre. Dana Budeanu este una dintre puținele vedete care au curajul să apară naturale pe Instagram sau Facebook, fără să treacă înainte fotografiile printr-un filtru. Sau mai multe.

 

Ce spune Dana Budeanu despre femeile care folosesc filtre pe Instagram și Facebook

Dincolo de filtrele pentru față, care estompează imperfecțiunile, netezesc ridurile sau fac buzele mai pline, există și aplicații care subțiază talia sau lungesc picioarele, iar Dana Budeanu se declară îngrozită de acest trend.

„Sunteți atât de disperate să vă stricați fața. De ce alergați? Fiți atente. Ceea ce vedeți voi pe Instagram nu este realitate. Nu mai postează una fără filtre. Ce ați pățit? De ce există această demență?’, a spus Dana Budeanu într-o emisiune TV, acum ceva timp.

„De ce vă puneți aceste filtre? Am înțeles că e unul care face și corpul. Cum să spun? Vă transformă în niște oi. Arătați toate la fel, zâmbiți la fel, aceiași ochi, același nas, aceleași buze. Care e ideea? Clar totul vine dintr-o nesiguranță pe care voi o aveți fizic’, a mai adăugat Dana Budeanu.

Bianca Drăgușanu o susține pe Dana Budeanu referitor la parada de 1 Decembrie: ”Sunt fan, are dreptate în tot ce zice. Nu a existat unul care să facă ceva pentru România”

Dana Budeanu, ironică și la adresa femeilor care consumă bere

Sonoră, așa cum ne-a obișnuit, și gata să spună mereu lucrurilor pe nume, Dana Budeanu nu a ezitat, la un moment dat, și a explicat clar că, din punctul ei de vedere, unele femei nu sunt făcute pentru a servi șampania sau băuturile scumpe, fiind obișnuite cu bere.

„Ele toate put a fum. Părul pute a ceafă. Lasă paharul de șampanie. Ia țuica, lasă șampanie. ‘Vrei un pahar de șampanie?’. Ce să facă, mă, cu șampania? Să o mănânce, să stingă micii cu ea? Ce să facă cu șampania? O știți pe aia: ‘Adu frățioare două beri, una să o beau și una să sting carnea’. Ce? Te bagă cu capul în oală, în aia acolo, nu există. Băi, nu există. Punct’, a spus Dana Budeanu într-un episod de pe aplicația ei, Verdict.

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu a devenit virală pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, asta după ce a dat un verdict cât se poate de dur femeilor care consumă bere. Dana Budeanu consideră că nu este deloc un gest feminin și nu are ce căuta această băutură în mâna unei persoane de sex feminin.

EXCLUSIV Dana Budeanu despre Rolexul lui Rareş Bogdan, alintat „ruj roz”: „Nu s-a gandit în veci că-i va ieşi de sub haina si cred ca nu are altul.
‘Ce e aia, mă, să bei bere ca femeie? Ce e aia? Păi stai, mă, și crăcănată așa, cu burta în față, ca el, după ce ai băut cu el cot la cot, că doar aveți amândoi păr. E beton! Stați cu picioarele, vă arătați cum vă crește părul. Eu sunt de acord. Dacă nu te epilezi, poți să bei și bere. În schimb, aveți modele și arfe.’, spunea Budeanu pe atunci.

La un moment dat,  Budeanu a avut un verdict dur cu privire la femeile care merg în cluburi sau la diferite eveniment și beau mult.

‘Femeile care se îmbată rău, de nu știu de ele, sunt, după părerea mea, un capac de wc. Deci femeile nu au cum să se îmbete și să vomite pe acolo. Mă, nu ai cum! Beau, se adună după jos, au câlți în cap, vi se sparge machiajul pe față, arătați a sărăcii. Sunteți penibile. Tabloul în care sunteți e greșit. Sunteți ca alea care se machiază pe plajă’, a mai spus Dana Budeanu, la un moment dat, despre femeile care consumă alcool până se îmbată.