EXCLUSIV Dana Budeanu despre Rolexul lui Rareş Bogdan, alintat „ruj roz”: „Nu s-a gandit în veci că-i va ieşi de sub haina si cred ca nu are altul.

Dana Budeanu l-a criticat în trecut pe Rareș Bogdan pentru vestimentaţie, astfel că nu a ratat prilejul de a-l ironiza după gafa cu Rolexul şi pătrunjelul din piaţă.

14 nov. 2023, 23:04
EXCLUSIV Dana Budeanu despre Rolexul lui Rareş Bogdan, alintat „ruj roz”: „Nu s-a gandit în veci că-i va ieşi de sub haina si cred ca nu are altul.

Dana Budeanu nu putea să-l rateze pe Rareş Bogdan, după ce acesta i-a ridicat-o fix la fileu dintre tufele de pătrunjel din piaţa Şimleul Silvaniei. În exclusivitate la emisiunea Punctul Culminant de la România TV, Dana Budeanu l-a ironizat pe cel pe care altădată îl alinta Rareş „ruj roz”.

„Nu s-a gandit in veci ca-i va iesi de sub haina si cred ca nu are altul. De la sotie, daca e ceva mai scump. Daca traiesti in abundenta, asta e rutina ta. Dar ascultati cat de fraieri sunt toti. Eu sunt politician, imi fac ziua si le trec pe toate ca sunt cadouri de ziua mea. Si gata.

Explicaţia halucinantă a lui Rareş Bogdan, după ce a mers la piaţă cu Rolex pe mână: „Eu sunt un om asumat. Am în declaraţia de avere ceasuri de 200.000 de euro”
Nu are cum sa-i pese, daca nu a facut nimic, cu partidul din care face parte. Acesti neterminati ies si urla ca PSD minte, ca nu se maresc pensiile, ca nu sunt bani. Gandeste-te ca omul care aude astea este un om in varsta, animalelor. In frig, bolnavi, fara medicamente, fara bani de mancare. A gresit aia de la Munca, sa o dea afara, nici nu stiu cine e., a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Cu alt prilej, Dana Budeanu spunea că Rareș Bogdan nu e bărbat din cauza grijii pe care o acordă imaginii sale.

„În momentul în care ești atât de preocupat de acest palier al vieții tale, cu siguranță ești mai puțin preocupat de restul, pentru că un bărbat care stă de dimineața până seara și se trage în poze cu hainele sau se uită în oglindă sau își face combinații pe culori de la ciorăpel până la batistuță, nu e bărbat. Bărbații nu au cum să stea în oglindă cât stau femeile. Nu au cum, că de aia bărbatul e bărbat și femeia e femeie“, este de părere Dana Budeanu.

Dana Budeanu îi pune la colț pe cei care cer musafirilor să se descalțe la intrare: „De ce ți-ai pus, mă, covor alb, fătălăule? Ca să descalți lumea?”
„Stilul lui Rareș Bogdan este unul foarte colorat. Culorile admise în tot ceea ce înseamnă mediul politic, corporatist și etcetera sunt bleumarin, negru, gri, că asta este. În rest facem ce vrem cu viața noastră, dar atâta timp cât suntem închiși în astfel de domenii și categorii ne adaptăm la asta”„ a mai adăugat Dana Budeanu.

Rareş Bogdan a purtat un ceas de 30.000 de euro când i-a dat lui Ciucă să miroasă pătrunjel în piață: „Domnu președinte, ia uitați cum miroase, pătrunjel adevărat!”

Rareș Bogdan a purtat un ceas de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o în piața din Șimleu Silvaniei. Europarlamentarul s-a arătat atât de entuziasmat de cele văzute, încât a insistat să-i arate lui Nicolae Ciucă miroase pătrunjelul.

Dana Budeanu despre Rolexul lui Rareş Bogdan, alintat „ruj roz”: „Nu s-a gandit în veci că-i va ieşi de sub haina si cred ca nu are altul.
Europarlamentarul Rareș Bogdan a purtat un ceas Rolex de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o vineri alături de președintele PNL Nicolae Ciucă în piața din Șimleu Silvaniei, scrie Monitorul de Cluj.

Europarlamentarul, un împătimit al modei, a surprins prin ținuta mai potrivită pentru Milano decât pentru județul Sălaj și prin ceasul Rolex Yacht-Master 40, susține sursa citată.

Cum arată duşul din avionul cu catre Klaus Iohannis călătoreşte în Africa. Imagini cu luxul din interiorul aeronovei închiriate de Cotroceni

Un român ar putea să strângă această sumă din salariul minim (2.079 lei/lună) în cel puțin șase ani, cu condiția să nu cheltuiască niciun ban din leafă, mai scriu jurnaliștii clujeni.

La București există doar două magazine unde poate fi achiziționat acest model de ceas, iar în Cluj niciunul. Cât despre votanții întâlniți în piața din Șimleul Silvaniei, în mod sigur n-au văzut în viața lor un asemenea ceas de aproape.

Dana Budeanu a comentat ţinuta premierului Ciolacu: „După parerea mea, e foarte rău că nu are pantofi de 1.500 de euro”
Rolexul de 30.000 de euro poate fi observat cu ușurință în imaginile postate chiar de către europarlamentarul liberal.

Rareş Bogdan s-a arătat de-a dreptul entuziasmat de cum miroase pătrunjelul, motiv pentru care i-a întins o legătură și președintelui liberal Nicolae Ciucă, pentru a-l încânta și pe fostul premier cu aroma zarzavatului.

„Domnu preşedinte, ia uitaţi cum miroase, pătrunjel adevărat!”, i-a spus Rareş Bogdan lui Nicolae Ciucă, îndesându-i verdeața sub nas.

Cu câteva zile în urmă, Rareș Bogdan spunea despre despre Marcel Ciolacu și colegii săi din PSD că poartă încălțări de mii de euro. ”N-am pantofi de 1.500 de euro. Şi sunt un om bogat şi port haine scumpe. N-am pantofi de 1.500 de euro. Sunt invidios. Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a spus eurodeputatul PNL pentru România FFW