Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. I-au declarat mătușa moartă de COVID: ”Vă nenorocesc”

Dana Budeanu trece prin momente grele în familie, după ce mătușa sa a încetat din viață. Creatoarea de modă a declarat război firmei care a trecut motivul decesului ca fiind COVID.

06 ian. 2021, 18:52
Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. I-au declarat mătușa moartă de COVID: ”Vă nenorocesc”

Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. Mătușa creatoarei de modă a murit astăzi, 6 ianuarie, acasă, însă firma care se ocupă de cele necesare a trecut motivul decesului ca fiind COVID, în ciuda faptului că aceasta nu a fost infectată niciodată.

Citește și: Dana Budeanu, în direct la TV: „Covid e o boală strict pentru săraci!”. Mesaj scandalos transmis lui Raed Arafat

Creatoarea de modă a declarat război firmei de pompe funebre pe care o amenință cu repercusiuni și dezvăluirea numelui instituției care a făcut această eroare.

”Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc”, a spus Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

Dana Budeanu declară război unei firme de pompe funebre. Ulterior, ea a făcut o serie de postări în care le cere celor responsabili schimbarea datelor din certificatul de deces.

„Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea. CAUTATI LA TOATE SPITALELE LA TOATE MORGILE DIN BUCURESTI O ADELA…SI SCHIMBATI CERTIFICATUL, CA SA NU DAU NUMELE SPITALULUI…ATAT! ” , a postat aceasta ulterior.

Dana Budeanu nu se vaccinează

Dana Budeanu a declarat că nu se vaccinează, deși nu face parte din categoria persoanelor care se opun de principiu vaccinului anti-coronavirus și și-a vaccinat copiii după schema națională de vaccinare. Nu își va face vaccinul anti-COVID pentru că este „sănătoasă tun”.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva coronavirusului, Dana Budeanu a răspuns la Antena 3: „Cum? Nu. Păi pentru ce să mă vaccinez? Nu am domn’e nimic, sunt un om sănătos tun. Nu sunt anti-vaccin, mi-am vaccinat copiii dupa schema națională. Nu mă vaccinez de ce? Nu am răcit în 21 de ani, sunt un om extrem de sănătos. Pentru ce să mă vaccinez?”.