Dana Budeanu, despre oprirea difuzării la TV a interviului cu procurorul care investighează posibila fraudă de la alegerile din Sectorul 1: „Nu există aşa ceva. Suntem în comunism”

Dana Budeanu s-a declarat profund indignată de faptul că interviul cu procurorul care spune că a fost fraudă la alegerile din Sectorul 1 a fost oprit de la difuzare de postul Kanal D. Aceasta acuză apucături demne de perioada comunismului.

02 iun. 2021, 23:05
Dana Budeanu, despre oprirea difuzării la TV a interviului cu procurorul care investighează posibila fraudă de la alegerile din Sectorul 1: „Nu există aşa ceva. Suntem în comunism”

Invitată în emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, Dana Budeanu a opinat că anularea difuzării respectivului interviu este demnă de perioada comunismului.

Dana Budeanu condamnă oprirea difuzării la TV a interviului cu procurorul care susţine că alegerile de la Sectorul 1 au fost fraudate

Cum e posibil? La fel cum e posibil ca un partid întreg să fie chemat la garnizoană şi să se pozeze cu Cîţu într-o poză. La fel cum presa, 1 an de zile, a fost la propriu mufată la banii Guvernului şi le-a cântat în strună în toate felurile. Suntem la propriu în comunism. Nu există aşa ceva. De ce să nu dai interviul? Cine sună partidele, cine sună la presă şi spune Stop?”, se întreabă Dana Budeanu.

Creatoarea de modă este de părere că singurele presiuni pentru oprirea difuzării interviului ar fi putut fi făcute doar de USR.

Cine sa faca presiuni? Tudorache? Singurii disperati care au ceva de ascuns sunt USR„, a spus Dana Budeanu.

Reamintim că procurorul Sorin Iaşinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, care conduce ancheta în care sunt renumărate voturile de la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1, a acordat un interviu televiziunii Kanal D. Procurorul a afirmat că au fost descoperite fraude în stabilirea rezultatului final, iar în urma acestor fraude Clotilde Armand a câștigat competiția electorală cu Dan Tudorache.

Victor Ciutacu, după ce Kanal D nu a mai difuzat interviul cu procurorul SIIJ: „Vă dați seama cam ce presiuni au fost?”

Şi Victor Ciutacu a avut o intervenţie în cazul opririi de la difuzare a respectivului interviu. Jurnalistul România TV invocă presiuni majore care s-ar fi făcut asupra postului de televiziune Kanal D din partea lui Clotilde Armand.

Postul tv cu cea mai mare audiență la nivel național în prime time luna trecută face și difuzează promo la un interviu realizat de propria vedetă cu procurorul care cercetează presupusa fraudă electorală de la Sectorul 1. Anunță data și ora difuzării. Evident, iese scandal, bănuita umple orașul de reclamații și se tăvălește în chinuri. Întâi, vedeta își șterge postarea de pe fb. După aia, postul scoate promo de la difuzare. În final, ca să nu se umple total de ridicol, interviul e postat pe site, cu un titlu alb și cu mențiunea explicită că declarațiile procurorului NU reprezintă poziția instituțiilor judiciare, deci cumva ăla e un lunatec care s-a trezit vorbind. Voi vă dați seama cam ce presiuni au fost?”, a precizat Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si Interviul cu procurorul care investighează alegerile de la sectorul 1: „Trebuie să ştim dacă acea diferenţă a fost obţinută prin fraudă. Abia atunci vom şti cine e adevăratul primar”

În urma dezvăluirirlor lui Iaşinovschi, Gabriela Scutea, procurorul general al României, s-a declarat deranjată de afirmaţiile acestuia și a precizat că procurorii au obligaţia să respecte legea privind accesul la informaţiile publice şi ghidul CSM privind comunicarea publică.

În urma intervenţiei Gabrielei Scutea, Kanal D a luat decizia să nu mai difuzeze pe post interviul cu procurorul care vorbește despre frauda de la alegeri. Interviul cu procurorul SIIJ este disponibil numai pe site-ul televiziunii.

Citeste si Victor Ponta, despre atentatul de la Arad: „Trebuie să îi prinzi repede, altfel nu o să stea ca fraierii în Arad”