Dana Budeanu, despre proteste: „Oamenii nu mai pot. Nu mai au ce să pună pe masă”

Dana Budeanu a vorbit despre proteste şi restricţiile din cauza cărora oamenii au ieşit în stradă. Designerul susţine că românii au ieșit abia acum în stradă pentru că nu mai au bani de mâncare, din cauza Guvernului care nu a susținut niciun sector economic.

02 apr. 2021, 10:15
Dana Budeanu, despre proteste: „Oamenii nu mai pot. Nu mai au ce să pună pe masă”
Dana Budeanu, despre protestele din România

Dana Budeanu, despre proteste. „Oamenii au fost umiliți, amenințați, flegmati pe față, un an de zile și continuă acest lucru. Oamenii au ajuns la fundul sacului. De ce nu au ieșit până acum? Pentru că sunt proști. Pentru că sunt manipulați, pentru că au mai mâncat din slăninuță pe care o mai aveau. Și au trăit din aia, s-au mai trimis bani. O luna, două, trei. Și gata, s-au terminat. Pentru că Guvernul nu a susținut deloc, un an de zile, masă, că în alte țări.

Citeşte şi: Cum a venit Raluca Turcan la birou cu metroul în „Vinerea Verde”. Dana Budeanu: N-are bani Ciolacu de haina ei

Dana Budeanu, despre proteste

 Foamea e mai mare decât frică. Pentru că trezește în fiecre instinctul de supraviețuire, cea mai mare putere care zace în fiecare om. Oamenii s-au aruncat pe stradă pentru că nu mai pot. Nu mai au ce să pună pe masă

” a fost mesajul Danei Budeanu, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook stiripesurse.ro.

Dana Budeanu, despre medicul Flavia Groşan

Dana Budeanu

a vorbit despre medicul Flavia Groşan şi a declarat că o susţine în continuare. Doctorul pneumolog a dat azi explicaţii în faţa comisiei de etică a Colegiului Medicilor, după afirmaţiile controversate despre Covid.

Creatoarea de modă a precizat că va continua să o susţină pe dr. Flavia Groşan pentru că viaţa este despre oameni ca ea. „Mă bucur că am putut o susțin. O susţin în continuare. Viața este despre oameni ca doamna Groșan. Viața cu bune și cu rele se trăiește cu zâmbetul pe buze fiind pozitiv. Găsind soluții bucurându-te în continuare de ceea ce mai poți să te bucuri. Viața nu se trăiește în panică”, a spus Dana Budeanu.

„Eu dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la spital? Nu! De ce? Pentru că îmi este frică să mă duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am văzut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care să iasă și să spună: „Stați liniștiți, veniți! Avem grijă de voi!” Nu, toată lumea iese și spune „murim”, „se moare”; „nu mai avem niciun loc” – adică nu mai avem niciun loc, nu mai veniți.

Eu sunt un om normal, în acestă pandemie eu unde mă duc? Doamna doctor a ieșit, nu am auzit de ea un an, foarte grav de ea și de mulți alții ca dânsa. Noi oamenii nu am auzit de ea, de ce nu am auzit de ea?!

De ce cei asimptomatici, cu forme ușoare, nu sunt tratați așa cum ni s-a prezentat, online. De ce nu au voie să ia și alte medicamente? Doamna nu este un vraci, este un pneumolog care tratează cu medicamente de la farmacie. Nu este nimic fantastic, nu se fac vrăji la dânsa pe online. De ce o linșăm pe ea?! Eu astăzi dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la ea pentru că îmi e frică să merg la spital”, a mai spus Dana Budeanu.