Dana Budeanu: Greva asta este instrumentată politic 100%. Este exclusiv mascaradă PNL, împotriva PSD, pentru rotativă

Dana Budeanu a vorbit, în exclusivitate la România TV, despre situația elevilor și profesorilor din România, după ce cadrele didactice au anunțat că grevă generală continuă.

07 iun. 2023, 06:26
Dana Budeanu: Greva asta este instrumentată politic 100%. Este exclusiv mascaradă PNL, împotriva PSD, pentru rotativă

Dana Budeanu consideră că profesorii ar trebui să fie plătiți în funcție de performanță și nu este de acord cu o salarizare care nu ține cont de notele profesorilor de la examenele de titularizare.

”Sindicatele au pierdut controlul definitiv, ele nu au reprezentat niciodată interesele profesorilor. Dacă o făceau, înpreună cu Marele Alb transformau sistemul de educație din România. Nu au făcut nimic, zero! Primesc sute de mesaje pe zi, din toate școlile din țară, unde se fac ore. Sunt cadre didactice nemulțumite, dar sunt la catedră. Ei bine, ei sunt huliți, numiți spărgători de grevă. arătați cu degetul. Sindicatele spun că 87% dintre profesori continuă greva. Fals! Complet fals!”, a declarat Dana Budeanu în exclusivitate la emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu la România TV.

Exclusiv: Dana Budeanu a găsit soluția pentru reforma din Educație: Ăia care zic ”Lasă că îmi face Filofteia ora”, raus! Să rămână jumătate din profesori, ăia care merită,  și să aibă salarii duble

„Dascălii din România sunt cei care au votat PNL USR. Asta au votat intelectualii. Vorbesc de cei 80% care sunt în grevă. Ați îngropat țara cu votul vostru intelectual. Au votat HoHa, Marele Alb. Ultimii 8 ani au îngropat definitiv sistemul de educație. Am avut copii în școală și am văzut concret cu s-a distrus totul. Ăsta este proiectul România Educată!”, a  mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Dacă vine dictatură în România nu mai mișcă nimeni, să vezi cum se duc 20 de ore la școală”

„Atenție! Soluția este asta .În toate școlile există profesori care nu sunt în grevă și pot încheia mediile pentru toți copiii. Dacă nu, toți părinții și elevii pot face plângeri penale. Faceți plângeri penale că nu au fost încheiat mediile. E dreptul elevilor, e lege în acest sens.

Bă, îngropați viitorul copiilor voștri. Sunteți responsabili de asta. Când le mai cumpărați imprimante, alte lucruri pentru școală, sau când le faceți cadouri. Trei luni pe an vacanță, superb. Stau acasă și iau banii.

Citește și  Exclusiv: Dana Budeanu îi face praf pe profesorii de matematică: ”Jumătate dintre ei sunt de nota 5. Intră la ore și le spun elevilor să transcrie lecția!”

Trebuie să încheiați mediile, trebuie să se dea Bac-ul, altfel ce faceți e penal. Dacă vine dictatură în România nu mai mișcă nimeni, să vezi cum se duc 20 de ore la școală. Nu mai comentează nimeni, nu mai există grevă.

Doamna Deca a ajuns ministru cum a ajuns și Ciucă prim ministru. Greva asta este instrumentată politic 100%. Este exclusiv mascaradă PNL, împotriva PSD, pentru rotativă”, conchide Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.