Dana Budeanu i-a pus la punct pe comentatorii Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu. „Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”

Dana Budeanu a pus tunurile pe Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, comentatorii meciului Real Madrid- Manchester City, din Liga Campionilor.

11 mai 2023, 18:43
Dana Budeanu i-a pus la punct pe comentatorii Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu. „Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”
Dana Budeanu i-a pus la punct pe comentatorii Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu. "Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!"

Dana Budeanu i-a pus la punct pe comentatorii Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu. Cei doi au fost taxaţi după ce au făcut mai multe referiri la disputa de natură mondenă dintre Thibaut Courtois și Kevin De Bruyne, adversari direcți în meciul din Champions League și colegi în naționala Belgiei.

Citeşte şi: Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz: „Ce-aveţi, mă, pe dedesubt? Tanga? Daţi, mă, noroc bărbăteşte, faceţi exerciţii acasă”

„Doresc să anunț comentatorii de fotbal de la Orange Sport că la meciuri se uită și copii minori! Așadar, nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu’ în trei ani.  Opriți microfoanele și vorbiți despre nevestele de fotbaliști dacă nu vă puteți abține! La meciuri, repet, se uită și copii! Asta ca să nu intru și-n alte tâmpenii pe care l-am auzit. Mulțumesc. P.S. Nu se mai naște niciun alt Țopescu sau Graur”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Citeşte şi: Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu recunosc că au operații estetice: ”Se vede că ești efectiv raton, rățoi expandat, Donald Duck”

Cei doi comentatori au relatat dezvăluirile lui Caroline Lijnen, iubita de acum 10 ani a lui Kevin De Bruyne, care a avut o aventură cu Thibaut Courtois. Mai precis, au redat pe post una dintre declarațiile celebre ale Carolinei Lijnen, care afirmase că „Thibaut mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație cu Kevin”.

Real Madrid şi Manchester City au terminat la egalitate, 1-1, iar Kevin De Bruyne a marcat golul englezilor chiar în poarta apărată de Thibaut Courtois.