Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu recunosc că au operații estetice: ”Se vede că ești efectiv raton, rățoi, expandat Donald Duck”

Dana Budeanu lovește din nou! Vedeta, cunoscută în întreaga țară că spune mereu lucrurilor pe nume, fără niciun fel de reținere, a dat de pământ cu femeile care nu recunosc că au operații estetice.

27 apr. 2023, 16:28
Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu recunosc că au operații estetice: ”Se vede că ești efectiv raton, rățoi, expandat Donald Duck”

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu recunosc că au operații estetice. Recent, Dana Budeanu vorbit despre operațiile estetice, dar și despre femeile care nu recunosc că și-au făcut anumite schimbări la nivelul feței, mai ales când vine vorba despre acidul din buze.

Citește și EXCLUSIV| Dana Budeanu demască diversiunea pusă la cale de Cătălin Tolontan și gașca lui: ”Boala este cel mai bine vândută din univers”

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu recunosc că au operații estetice

Dana Budeanu a dezvăluit că nu are nimic cu femeile care apelează la anumite intervenții și operații estetice, ci doar cu cele care nu recunosc că și-au făcut diverse schimbări.

”Revenim la astea. Amețitele pă operații. Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza. Li s-au umflat buzele când erau însărcinate și când au slăbit au rămas cu buzele mă. Se vede că ești efectiv raton, rățoi, expandat Donald Duck. Se vede. Ți-ai băgat în gură și se vede. Când te uiți din profil… toate arătați de parcă aveți două flecuri în loc de buze, băgate în față. Două branțuri așa, pur și simplu. Se vede. De ce minți că n-ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai?”, a spus Dana Budeanu în cel mai recent episod, de pe aplicația sa, Verdict cu Dana Budeanu.

Chiar dacă în trecut și ea a trecut prin mâna medicilor esteticieni, vedeta a subliniat faptul că este împotriva operațiilor estetice, mai ales a celor exagerate, care au tendința de a schimba complet înfățișarea.

”Este aberant sa nu acceptam ca medicina evolueaza, sa ignoram acest lucru. Sfatul meu este sa nu faceti rabat la bani si la specialisti cand vine vorba despre o astfel de interventie. Mi-ar fi un pic teama, insa, de orice interventie care are legatura cu fata. Sa imi refac sanii nu mi-a fost frica, pentru ca voiam sa revin la sanii mei de dinainte de nastere. Am colaborat cu dr. Stan si sunt foarte multumita”, spunea Dana Budeanu, în urmă cu mai mulți ani, potrivit Viva.ro.

Dana Budeanu este extrem de mândră de fizionomia sa și nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor săi frumusețea cu care a fost înzestrată de către mama natură. Cu ceva timp în urmă, vedeta a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare complet naturală și care i-a lăsat pe fanii săi fără cuvinte.

„Vedetele din afară, care arăta într-un mare fel, sunt operate de acelaşi medic. Nu te duci la şapte doctori să îţi facă tot felul de intervenţii. Trebuie să existe un istoric, să ştie cât şi ce să bage… Exact ca la dentist.

99% dintre vedetele din România şi-au distrus faţa. De ce? Pentru că gura este făcută prost. Asta se face încet, încet, treptat, în ani. Pentru că substanţa trebuie să se obişnuiască în ţesut, se adaugă câte puţin. Depunerile alea pe care le aveţi voi nu se mai pot repara. Sunteţi oribile, desfigurate! Trebuie să fie un echilibru”, a spus Dana Budeanu.

Citește și EXCLUSIV Dana Budeanu, atac dur la adresa BOR: „Biserica a abandonat definitiv românii în pandemie”