Gabriela Firea: Nicuşor Dan la mine se referea atunci când a rostit cuvântul "panaramă"

Publicat: Marţi, 22 Septembrie 2020 21:26 // Actualizat: Marţi, 22 Septembrie 2020 21:26 // Sursa: romaniatv.net

Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că în locul unor dezbateri electorale pe teme de interes pentru bucureşteni, contracandidatul său a căutat să o insulte. 

Gabriela Firea este convinsă că Nicuşor Dan s-a referit la ea atunci când a folosit cuvântul "panaramă" într-o declaraţie publică

"La mine s-a referit, pentru că înainte a vorbit despre neajunsurile din București, apoi a rostit cuvântul care nu-i face cinste - panaramă, după care a spus că este cu panarama la egalitate. Deci nu se poate crea confuzia că se referea la doamna Dana Budeanu sau - cum încearcă se se eschiveze acum - că s-ar fi referit la două doamne care, pe sistem USR, merg la evenimente și adresează întrebări incomode", a spus Gabriela Firea la Antena 3. 

Întrebat de jurnalişti despre acest subiect, Ludovic Orban a spus că Nicuşor Dan nu s-a referit la Gabriela Firea atunci când a folosit apelativul "panaramă".

„Nu s-a referit la doamna Firea. Înţeleg că doamna Firea vrea să se victimizeze. Subiectul acesta e un non-subiect. Singurul subiect clar şi precis e acela că în 4 ani de zile primarul PSD nu a rezolvat nicio problemă a Bucureştiului, a agravat toate problemele de fond ale Bucureştiului şi în fapt nu a făcut mai nimic. Chiar şi pasajul de la Ciurel este o inaugurare ridicolă a unui proiect pe care nici măcar nu l-a înţeles primarul general, un pasaj care duce de nicăieri spre nicăieri", a declarat Ludovic Orban la Cluj. 

Reamintim că Nicuşor Dan a afirmat luni că această campanie electorală pe care o duce este împotriva imposturii şi a unui „uriaş aparat de propagandă care ne spune că Bucureştiul nu a dus-o niciodată mai bine şi niciodată nu a avansat mai mult".

Contracandidatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei a adăugat că este vorba despre o luptă de valori în care vrea ca fetiţei sale „să nu i se spună că o panaramă este o mare vedetă". Dan a mai spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie".

Ulterior, Nicuşor Dan a venit cu precizări pe Facebook şi a spus că nu a folositt interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă", iar persoanele pe care le-a avut îmn vedere sunt cele două agitatoare care vi şi fac zgomot în faţa sediului şi care „au perturbat mai multe evenimente electorale şi care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine".

Citeşte şi Dana Budeanu intervine în SCANDALUL MOMENTULUI. "Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan?"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri locale Gabriela Firea Nicuşor Dan
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H