Gabriela Firea: Nicuşor Dan la mine se referea atunci când a rostit cuvântul „panaramă”

Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că în locul unor dezbateri electorale pe teme de interes pentru bucureşteni, contracandidatul său a căutat să o insulte. 

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 18:26
Gabriela Firea: Nicuşor Dan la mine se referea atunci când a rostit cuvântul „panaramă”

Gabriela Firea este convinsă că Nicuşor Dan s-a referit la ea atunci când a folosit cuvântul „panaramă” într-o declaraţie publică

„La mine s-a referit, pentru că înainte a vorbit despre neajunsurile din București, apoi a rostit cuvântul care nu-i face cinste – panaramă, după care a spus că este cu panarama la egalitate. Deci nu se poate crea confuzia că se referea la doamna Dana Budeanu sau – cum încearcă se se eschiveze acum – că s-ar fi referit la două doamne care, pe sistem USR, merg la evenimente și adresează întrebări incomode”, a spus Gabriela Firea la Antena 3. 

Întrebat de jurnalişti despre acest subiect, Ludovic Orban a spus că Nicuşor Dan nu s-a referit la Gabriela Firea atunci când a folosit apelativul „panaramă”.

„Nu s-a referit la doamna Firea. Înţeleg că doamna Firea vrea să se victimizeze. Subiectul acesta e un non-subiect. Singurul subiect clar şi precis e acela că în 4 ani de zile primarul PSD nu a rezolvat nicio problemă a Bucureştiului, a agravat toate problemele de fond ale Bucureştiului şi în fapt nu a făcut mai nimic. Chiar şi pasajul de la Ciurel este o inaugurare ridicolă a unui proiect pe care nici măcar nu l-a înţeles primarul general, un pasaj care duce de nicăieri spre nicăieri”, a declarat Ludovic Orban la Cluj. 

Reamintim că Nicuşor Dan a afirmat luni că această campanie electorală pe care o duce este împotriva imposturii şi a unui „uriaş aparat de propagandă care ne spune că Bucureştiul nu a dus-o niciodată mai bine şi niciodată nu a avansat mai mult”.

Contracandidatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei a adăugat că este vorba despre o luptă de valori în care vrea ca fetiţei sale „să nu i se spună că o panaramă este o mare vedetă”. Dan a mai spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”.

Ulterior, Nicuşor Dan a venit cu precizări pe Facebook şi a spus că nu a folositt interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”, iar persoanele pe care le-a avut îmn vedere sunt cele două agitatoare care vi şi fac zgomot în faţa sediului şi care „au perturbat mai multe evenimente electorale şi care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”.

Citeşte şi Dana Budeanu intervine în SCANDALUL MOMENTULUI. „Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan?”