Dana Budeanu îi ia apărarea lui Raed Arafat: ”Are destulă putere și imagine. Va rămâne în continuare”

Invitată la emisiunea lui Victor Ciutacu, Dana Budeanu a declarat că Raed Arafat a construit un serviciu de urgență foarte bun, cu bune și rele, iar acest lucru este unul bun pentru România.

03 feb. 2021, 23:00
Dana Budeanu îi ia apărarea lui Raed Arafat: ”Are destulă putere și imagine. Va rămâne în continuare”

Dana Budeanu îi ia apărarea lui Raed Arafat. Designerul de modă a precizat că presiunea resimțită de Raed Arafat este una imensă deoarece i se oferit mai multe responsabilități mari, iar pentru acest lucru îi trebuie o tărie foarte mare.

Citește și: Dana Budeanu: În stradă se iese în momentul în care se dă semnalul de ieşit în stradă.11 arşi nu trebuie să dea jos guvernul

De asemenea, Dana Budeanu a declarat că are păreri bune și rele despre Arafat, susținând că i-a luat apărerea în momentul în care a fost linșat chiar de actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Dana Budeanu îi ia apărarea lui Raed Arafat

”Eu cu privire la Arafat am păreri împărţite şi unele pozitive. Eu i-am luat apărarea când a fost linşat, inclusiv de Vlad Voiculescu. I s-a spus să tacă lui Vlăduţ acum, Arafat rămâne în continuare. El a construit un serviciu de urgenţă foarte bun, cu bune şi rele. E mai mult decât ok. În decizii, de-a lungul acestui an, au fost asumate, lui îi place şi la televizor. Cred că Arafat are destulă putere şi imagine. Noi trebuie să fim corecţi. În secunda în care eşti în poziţia lui Arafat şi ai pe cap şi umer n decizii, n situaţii în care ai închis ochii faţă de miniştri şi premieri, presiunea e imensă şi în momentul în care ţi se dă pe mână nişte responsabilităţi îţi trebuie o tărie foarte mare. Slăbiciunea lui aceasta cred că este. Măsurile astea ne-au costat pe toţi, frica n-a făcut nimic, a distrus totul. Această presiune s-a văzut în faţa la Matei Balş. „, a spus Dana Budeanu, exclusiv pentru România TV.

Dana Budeanu a vorbit miercuri seară despre incidentul de la Institutul Matei Balş .Cunoscutul designer român susţine că oamenii nu ies înstradă decât atunci când se dă „semnal.

„În stradă se iese în momentul în care se dă semnalul de ieşit în stradă, corporaţiile se organizează ele. Există un procent de 5% care chiar au crezut în ceva când au ieşit în stardă. 11 arşi nu trebuie să dea jos guvernul. De ce nu? Pentru că guvernul acesta s-a instalat într-un val imbecil. Eu sunt cetăţean, aici. Eu nu vreau să fie Vlad Voiculescu ministrul Sănătăţii pentru că nu a fost votat. De ce să facă ce vrea el cu banii mei. Eu muncesc, plătesc taxe” , a precizat aceasta.