Dana Budeanu, ironii despre valul patru al pandemiei: „Păi hai să stăm închişi în casă toată vara şi, în toamnă, când vine valul patru, arătăm degetul mijlociu la tot globul”

Dana Budeanu ironizează previziunile autorităţilor referitoare la valul patru al pandemiei, despre care se preconizează că ar veni în toamnă.

17 mai 2021, 23:45
Dana Budeanu, ironii despre valul patru al pandemiei: „Păi hai să stăm închişi în casă toată vara şi, în toamnă, când vine valul patru, arătăm degetul mijlociu la tot globul”

Dana Budeanu s-a arătat indignată de faptul că, în plin proces de vaccinare, autorităţile pot face un anunţ referitor la un nou val pandemic.

Eu de azi inainte vreau sa stam acasa. Pai daca vine valul 4, hai sa ne inchidem in casa. Acum! Pai suntem inconstienti? De ce ne lasati acum afara? Nu, noi suntem destepti, stam inchisi prin casa trei luni, toata vara, si in septembrie cand vine valul 4 arătăm degetul mijlociu la tot globul. Cum sa anunti valul 4 in plin proces de vaccinare? Pentru ce ma inviti la vaccinare daca ma anunti ca vine valul 4? Deci nu urmeaza nimic”, a spus Dana Budeanu la Antena 3

Dana Budeanu a apelat, apoi, la o comparaţie a situaţiei prin care trece generaţia noastră cu situaţia prin care au trecut părinţii sau bunicii noştri.

Vreau să rog toată populația să se relaxeze. Vă rog din suflet să înțelegeți că nu vine nicio apocalipsă, nu trăim apocalipsa. Ne-am nimerit noi prost, generaţia asta, să trecem prin mizeria asta. Părinţii noştri au stat 40 de ani în comunism şi bunicii noştri în 100 de ani de război, nu trăim aşa o mare dramă„, a adăugat designerul la emisiunea „Sinteza Zilei”.

Citeste si Dana Budeanu aruncă bomba despre pandemia de COVID: Totul se face din pix în România, e o practică. Este un plan mondial să ieșin din pandemie la 1 iunie

Dana Budeanu: „Pandemia s-a terminat”

Întrebată de ce este crede că pandemia s-a terminat, creatoarea de modă a răspuns că are această convingere deoarece deja aproape jumătate din populaţia României este protejată, deoarece fie au trecut deja prin boală, fie s-au vaccinat.

Nu cred, sunt convinsă. Pandemia, sau mă rog, eu am numit-o mascaradă la nivel mondial, este pur şi simplu o regie făcută din pix. Nu spune nimeni că nu există nu ştiu ce virus, există foarte mulţi viruşi. Nu spune nimeni că nu mor oameni. Mor foarte mulţi oameni. Au fost ani în care au murit mult mai mulţi oameni, de mult mai multe afecţiuni.

(…) Eu am afirmat că eu cred, că prin această boală au trecut jumătate dintre români. În momentul în care au trecut jumătate dintre români, bineînţeles, nu mai putem vorbi despre nicio pandemie, nu? Că suntem 50% imunizaţi, deci se termină. S-a atins imunizarea aia în masă, sau cum nu numeşte, şi gata! Nu sunt 50%. Sunt 29% de români care au trecut prin această boală, conform acestui studiu, realizat perfect.

Studiul este realizat totuşi, de o companie din România, companie care a testat cel mai mult în acest an. Cel mai mult, da? Studiul este 100% real. 29% dintre români au trecut prin boală. Atenție, fără cei spitalizați. În studiu, nu sunt trecuți cei spitalizați, ăia sunt în plus, deci probabil ajungem la un 33-35%. M-am uitat pe cifrele care au fost publicate de către oficialităţile care ne-au informat, că prin boală au trecut 5%”, a explicat Budeanu.

Atac furibund la autorităţi: „Sunteți niște criminali!”

Dana Budeanu este de părere că poporul român nu poate fi comparat cu alte naţii, precum francezii sau nemţii care, deşi încuiaţi în case, au primit bani suficienţi pentru ca afacerile lor să supravieţuiască pandemiei.

Citeste si Dana Budeanu, despre purtatul măştii în apă: „Doamne ferește, cei care fac nudism le intră și prin alte părți”

Sunteţi nişte criminali pentru asta. De ce? Pentru că toate măsurile pe care le-ați luat, au îngropat o țară, au distrus o nație. Au ținut copiii în case un an pe niște cifre mincinoase. Populația acestei țări ar trebui să dea în judecată și să saboteze la propriu conducerea acestui stat. Noi am trecut printr-u coșmar, încuiați în casă, neplătiți, fără bani, cu business-urile închise, toți în faliment.

Noi nu suntem o nație ca oricare alta. Noi nu suntem Marea Britanie, noi nu suntem Franța, Germania. Oamenii au stat acasă încuiați tot din pix, dar au primit bani pentru business-urile lor, și-au primit salariile stând acasă„, a adaugat Dana Budeanu.