Dana Budeanu le urează o vacanță plăcută mafioților și amețitelor. Mesajul plin de recunoștință al vedetei: „Fără voi n-aș avea de ce să râd”

Dana Budeanu se arată recunoscătoare față de toți mafioții și amețitele, pentru că, datorită lor, are de cine să râdă, dar și material pentru content pe internet.

23 iun. 2023, 13:30
Dana Budeanu le urează o vacanță plăcută mafioților și amețitelor. Mesajul plin de recunoștință al vedetei: „Fără voi n-aș avea de ce să râd”
Dana Budeanu, un nou mesaj pentru mafioți și amețite

Dana Budeanu le-a transmis un nou mesaj mafioților și amețitelor. Vedeta le urează să aibă o vacanță frumoasă și să se întoarcă cu forțe proaspete, dar așa cum îi știe ea, pentru a avea de cine să facă, în stilul ei caracteristic, caterincă.

„Vreau să vă îmbrățișez pe toate amețitele și mafioții, că fără voi n-aș avea content și n-aș avea de ce să râd, și n-am avea cum să facem caterincă. Vreau să vă găsesc la fel de mafioți și la fel de amețite și după vacanța asta, ca să am de ce să fac caterincă”, a spus Dana Budeanu, într-un clip video.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #danabudeanu ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu: O duci pe Monica Bîrlădeanu la resort „all inclusive” în Bulgaria cu alţii în jacuzzi? S-a terminat din start! Ca-n desenele animate, va fi devorat Gheorghiţă, şira spinării rămâne din el

Dana Budeanu, despre mafioți și amețite

În rubrica „Amețitele și Mafioții” de pe Youtube, Dana Budeanu vorbește adesea despre tendințele regăsite în stilul de viață al unor categorii de persoane, pe care adesea le ia peste picior. Într-un mesaj mai vechi, vedeta i-a atacat pe bărbații care aleg să poarte geantă.

„Sunt mafioţi care au trimis poze pe social media cu gentuţa şi alături de ea cu tot felul de arme albe: cuţiţe iatagane, pistoale, gloanţe. Spunând că asta au ei în genţi. E goasă, ce să spun. Ei sunt mafioţi şi stau pe Facebook, adică. Ce mafioţi stau, mă, pe Facebook? Păi mafioţii stau pe Facebook, îşi pun poze, îşi pozează cuţitele, gloanţele şi pistoalele? Păi, mă, sunteţi periculoşi rău.

Cum să trimiţi poze cu ce aveţi voi în genţi? Măi, luaţi-vă o samsonite de aia mare să vă băgaţi şi săbiile, aruncătorul de flăcări. Mai uitaţi-vă la filme să vedeţi că mafioţii sunt ocupaţi rău de tot, împuşcă câte 30-40 pă zi şi ăia n-au nicio geantă nicio poşetă, unde le ţineau pistoalele alea?”, îi ironizează Dana Budeanu.

Citește și: Cum a reacţionat Maurice Munteanu după ce a fost umilit de Dana Budeanu. A făcut-o praf din câteva cuvinte!

Stilista e de părere că un bărbat care abordează o femeie în orice mod nu este altceva decât un „fătălău”.

„Cum să stai, mă, pe net, să scrii unei femei, să dai mesaje şi să scrii: Bună! Adică ce, cum bună? Unde suntem tată, 112, cuplul fericit de pe acele site-uri? E super feminin, e deplasat total. Mai bine recunoaşteţi că vă place mai mult pă feminin, cu poşetă, mulaţi din cap până în picioare… Ce ea aia tricou mulat?

Niciodată, ca mafiot, nu te adresezi unei fete, în niciun fel, decât dacă eşti fătălău. Este minus infinit, ce mafioţi sunteţi voi, vă flegmaţi cu alea prin casă, vorbitţi de la egal la egal? Mafioţii stau drepţi în faţa mamelor, a soţiilor, a femeilor!”, mai spune ea.