Dana Budeanu, mesaj dur pentru artiştii şi politicienii absenţi de la priveghiul lui Mitică Popescu. „Unde sunteți? A spălat ruşinea galeria Rapidului!”

Mitică Popescu s-a stins din viață, marţi, la vârsta de 86 de ani, şi a fost înmormântat vineri, 6 ianuarie, la Cimitirul Bellu din București. Joi, trupul neînsufleţit al actorului a fost depus în foaierul Teatrului Mic din București.

06 ian. 2023, 19:33
Dana Budeanu, mesaj dur pentru artiştii şi politicienii absenţi de la priveghiul lui Mitică Popescu. „Unde sunteți? A spălat ruşinea galeria Rapidului!”
Dana Budeanu, mesaj dur pentru artiştii şi politicienii absenţi de la priveghiul lui Mitică Popescu. "Unde sunteți? A spălat ruşinea galeria Rapidului!"

Dana Budeanu, mesaj dur pentru artişti şi politicienii absenţi de la priveghiul lui Mitică Popescu. Dana Budeanu a remarcat însă că de la priveghiul marelui artist au lipsit actori, jurnaliști şi politicieni. „Galeria Rapidului a spălat rușinea tuturor celor care, în seara aceasta nu au fost la căpătâiul imensului Mitică Popescu! RESPECT! Unde sunteți actorilor, intelectualilor, jurnaliștilor, politicienilor?”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Citeşte şi: Mitică Popescu a fost înmormântat cu onoruri militare, vineri, la Cimitirul Bellu

Mitică Popescu a fost apropiat de clubul Rapid, artistul fiind din copilărie suporter al echipei din Giuleşti.

„Peste 300 de rapidiști au fost în această seară la Cimitirul Bellu, unde e depus trupul neînsuflețit al regretatului Mitică Popescu. Galeria Rapidului a venit să-i aducă marelui actor și rapidist pursânge, un ultim omagiu. Încă o dată, galeria rapidului este în prim plan și nu-și uită simbolurile rapidiste! Tot Giuleștiul plânge, după tine maestre!”, este mesajul postat pe conturile de socializare ale suporterilor Rapidului.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu averea lui Mitică Popescu. Regretatul actor nu avea copii, dar exista în viața lui o persoană importantă care avea grijă de el