Dana Budeanu nu se vaccinează: „Nu am răcit în 21 de ani, sunt un om extrem de sănătos”

Dana Budeanu a declarat că nu se vaccinează, deși nu face parte din categoria persoanelor care se opun de principiu vaccinului anti-coronavirus și și-a vaccinat copiii după schema națională de vaccinare. Nu își va face vaccinul anti-COVID pentru că este „sănătoasă tun”.

05 ian. 2021, 09:02
Dana Budeanu nu se vaccinează: „Nu am răcit în 21 de ani, sunt un om extrem de sănătos”
Dana Budeanu își va face vaccinul anti-COVID pentru că este „sănătoasă tun”.

Dana Budeanu nu se vaccinează. Întrebată dacă se va vaccina împotriva coronavirusului, Dana Budeanu a răspuns la Antena 3: „Cum? Nu. Păi pentru ce să mă vaccinez? Nu am domn’e nimic, sunt un om sănătos tun. Nu sunt anti-vaccin, mi-am vaccinat copiii dupa schema națională. Nu mă vaccinez de ce? Nu am răcit în 21 de ani, sunt un om extrem de sănătos. Pentru ce să mă vaccinez?”.

Citeşte şi: Dana Budeanu s-a făcut de râs în România. Jurnaliştii au prins-o pe picior greşit. În ce ipostază a fost surprinsă

Dana Budeanu nu se vaccinează

Noi n-am testat, noi n-am testat deloc – cai verzi pe pereți. Dar, trebuie să ne vaccinăm acum… când ne-om organiza. Că nici acum nu suntem organizați. Nu e nimic, e ok. Nu vă grăbiți. Oricum suntem ultimii, la orice noi suntem ultimii. Numai la poza cu salvările am fost primii, înainte de englezi. Știe și domnul Arafat cum să facă pozele. Noi trebuie să ne vaccinăm, da? Da!

Eu nu am auzit nimic de la presa asta de propagandă, plătită cu zeci de milioane de euro, domnule, noi nu ne testăm înainte să ne vaccinăm? Nu trebuie să fii negativ ca să te vacinezi? Că nu ai voie să te vaccinezi dacă ai boala. În general, ;în viață, nicio boală.

Citeşte şi: Dana Budeanu a ales „fătălăul anului 2020”

Voi ați auzit pe cineva, oricine, lăsați autoritatea, să se sesizeze cineva din presă cum mergem la vaccinat, ne încolonăm și plecăm sau ne testăm înainte și știm că suntem negativi și după aia mergem și ne vaccinăm? Deci, nu mai e valabil la vaccinul ăsta. Deci, la ăsta ne ducem toți și ne înțepăm și cu asta-basta. Chiar dacă avem?„, a mai spus Dana Budeanu.


loading...