Dana Budeanu, LIMBAJ SCANDALOS la adresa lui Raed Arafat. ŞOCANT: ce a spus despre secretarul de stat în MAI

Dana Budeanu l-a desfiinţat pe Raed Arafat, secretar de stat în MAI şi şeful DSU. Creatoarea de modă susţine că, după decretarea stării de urgență, toți oficialii şi-au pus cunoştinţele în funcții publice bine plătite.

20 iul. 2020, 12:40
Dana Budeanu, LIMBAJ SCANDALOS la adresa lui Raed Arafat. ŞOCANT: ce a spus despre secretarul de stat în MAI

Dana Budeanu a folosit un limbaj dur la adresa lui Raed Arafat într-un clip de aproape 30 de minute.

Dana Budeanu, cuvinte dure la adresa Andreei Marin. Nu s-a putut abţine: „E zero barat”

„Neața, domnule Arafat! Acum câteva luni de zile, mai precis prin luna martie, dumneavoastră și încă două persoane, adică domnul ministru Vela și Bogdan Despescu apăreați în fiecare seara, nici nu mai țin mine, la 12 noaptea, la 1 noaptea, apăreați toți 3 la niște pupitre și vă adresați populației cu cifre, cu ce s-a mai făcut în Suceava, unde era dezastru, că a intrat nu știu care, că se mai impune o carantină. Analiza este tardivă din punctul de vedere al informațiilor pe care ni le dădeați atunci. În aceea perioadă, de fericită amintire astăzi, singurul om din România care a luat apărarea autorităților zilnic, care a scris despre poliție, despre SMURD, despre șoferii de pe ambulanțe, despre domnul Vela, despre dumneavoastră domnule Arafat, despre Despescu mai puțin că era inclus pe acolo, singurul despre care mi-am exprimat o părere a fost băiatul care dădea din mâini, că mi se părea că deranjează. Singurul om din România care a luat apărarea autorităților a fost Dana Budeanu. Singurul om! Eu am vorbit despre dumneavoastră, despre SMURD, despre domnul Vela, despre tot. Am vorbit cu foarte mult respect, cu foarte multă considerație, în timp ce toată presă, toți formatorii de opiniei, toți c…i de influenceri, oricine astăzi vă dă limbi dorsal, toți aceia vă flegmau de dimineața și până seara”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, dosar penal la trei luni de când incita bărbaţii să îşi bată partenerele: „Te faci că-ţi scapă, înţelegi?”

Dana Budeanu face emisiuni online după ce a fost concediată de Pro TV în urma unei postări scandaloase pe Facebook. Este stilista mai multor vedete și declară că ținutele ei au fost purtate și de nume mari de afară precum Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel, iar în țară le-a îmbrăcat pe Mihaela Rădulescu, care îi este și bună prietenă, dar și pe Andra și Corina.