Dana Budeanu taxează DUR autoritățile: ”Toți artiștii sunt contactați zilnic pentru a influenţa vaccinarea populaţiei”

Creatoarea de modă a comentat în cadrului emisiunii ”Sinteza Zilei” modul în care autoritățile au început să solicite sprijinul artiștilor pentru a încuraja românii să se vaccineze anti-COVID.

26 apr. 2021, 22:14
Dana Budeanu taxează DUR autoritățile: ”Toți artiștii sunt contactați zilnic pentru a influenţa vaccinarea populaţiei”

Dana Budeanu reacționează DUR la adresa autorităților. Creatoarea de modă consideră că acest demers reprezintă o greșeală pentru că audiența artiștilor care interpretează muzică lăutărească sau manele nu se lasă păcălită, în condițiile în care această categorie a fost puternic marginalizată și critică în ultimii ani.

„Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților. Artiștii de manele, artiștii care interpretează muzică lăutărească, poate merge domnul Barna și la cei care interpretează muzică populară. Se încearcă angrenarea lor în „influence-reala”  aceasta pe vaccin. Este o greșeală imensă pentru că publicul lor  este adevărat de aceea este din fericire, nu neapărat că ne plac sau nu manelele. Nu putem face abstracție de o nație, după cum se observă, nu putem să facem abstracție de caracteristicile unei nații, de definiția unei nații” , a declarat creatoarea de modă.

Citește și: Gigi Becali n-a mai rezistat şi a izbucnit. „Haideţi că nu vreau să îmi fac păcate în Săptămâna Mare!”

”Noi suntem un popor creștin practicant, extrem de credincios, extrem de atașat de biserică. Suntem un popor de parveniți, în același timp în marea majoritate a celor ajunge la un anumit nivel intelectual și financiar dar care, atunci când nu îi vede nimeni, ascultă manele. Așadar fac parte din cei 99%, așa ne asumați cum sunt. Suntem un popor, zic eu, adevărat de aceea nu sunt înscriși la vaccin. Ei cred  că vaccinul este prost! Cine este prost? Ăla care nu se înscrie sau ăla care i-a explicat, sau ăla care şi-a bătut joc de o om, sau ăla care a flegmat pe toate valorile omului asta, fie și manelele. Ai discriminat acești oameni ani dezile şi acum ai nevoie de ei. Aceștia trăiesc în adevăr, așa acolo fără bani, fără nimic își trăiesc sufletul”, a mai adăugat Dana Budeanu la Antena 3.

Citește și: În ce condiții se vor deschide școlile din România. Florin Cîțu: ”Școlile au fost în vacanță, nu s-a schimbat nimic”

Dana Budeanu reacționează DUR la adresa autorităților. Creatoarea de modă are soluția în ceea ce privește vaccinarea în România

Dana Budeanu susține că soluția pe care ar trebui să o ia în calcul autoritățile române este vaccinarea în farmacii, mai exact în brandurile cunoscute de români. Creatoarea consideră că dacă această soluție va fi respectată, atunci 10 milioane de români ar putea fi vaccinați în două luni.

În 300-400 de farmacii care sunt în toată țară, un brand în care oamenii au încredere și se adresează și săracilor. Și cumva să se deschidă aceste centre în farmacii. Oricare. Dacă faceți un calcul simplu 10 milioane de oameni se vaccineaza în două luni. Eu cred că, spre anumite categorii sociale, mergi cu un mesaj clar, calm, senin, relaxat.” a mai spus creatoarea de modă.