Gigi Becali n-a mai rezistat şi a izbucnit. „Haideţi că nu vreau să îmi fac păcate în Săptămâna Mare!”

Gigi Becali (62 de ani) a reacţionat dur după înfrângerea suferită de FCSB, scor 1-2, în faţa lui Sepsi Sf. Gheorghe în play-off-ul Ligii 1. Acesta nu consideră că a fost vina lui Sebastian Colţescu pentru că FCSB n-a primit penalty, dar nu înţelege cum a putut observa Octavian Şovre faza mai bine de pe cealaltă parte a terenului!

26 apr. 2021, 20:09
Gigi Becali n-a mai rezistat şi a izbucnit. „Haideţi că nu vreau să îmi fac păcate în Săptămâna Mare!”

Gigi Becali n-a mai rezistat şi a izbucnit. „Haideţi că nu vreau să facă păcate în Săptămâna Mare!” FCSB a pierdut cu Sepsi, 2-1 în play-off-ul Ligii 1 la Giurgiu, şi a ratat şansa să se desprindă în fruntea clasamentului după pasul greşit făcut de CFR Cluj împotriva Craiovei. La aproape o zi distanţă de fluierul final, Gigi Becali a reacţionat şi a spus că e de părere că a fost penalty la contactul dintre Tănase şi Niczuly, dar nu consideră că Sebastian Colţescu e vinovat.

Gigi Becali n-a mai rezistat şi a izbucnit. „Haideţi că nu vreau să facă păcate în Săptămâna Mare!”

„Ce vină să aibă Sebi Colţescu? El a arătat penalty. A fost penalty şi el a fluierat. Nu ştiu cum a văzut Şovre de pe partea cealaltă că nu a fost penalty. Ştiţi ceva, haideţi că nu mai are rost… Colţescu a arătat penalty şi celălalt i-a spus în cască să schimbe decizia. Asta a fost. Nu vreau să îmi fac păcate în Săptămâna Mare”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali, gest surprinzător înainte de Paşte. Cum a reacţionat faţă de oamenii care îl aşteptau să îi ceară ajutor

Ca şi în sezonul regulat, Sepsi s-a dovedit a fi o nucă tare pentru FCSB, pe care a învins-o la Giurgiu, scor 2-1. Din trei confruntări directe de până acum, FCSB a obţinut două puncte din două egaluri contra lui Sepsi, în acest sezon. Cu toate că a pierdut cu Sepsi, FCSB rămâne lider în play-off-ul Ligii 1, cu 39 de puncte, la un punct în faţa CFR-ului şi la cinci în faţa Craiovei.