Dana Budeanu șterge pe jos cu cei care l-au criticat pe Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023: „Ești o minune de copil! Au sărit pe tine pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc”

Dana Budeanu a șters pe jos cu toți cei care l-au criticat pe Rareș Prisacariu, câștigătorul show-ului Românii au Talent 2023.

15 mai 2023, 09:38
Dana Budeanu șterge pe jos cu cei care l-au criticat pe Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023: „Ești o minune de copil! Au sărit pe tine pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc”

Rareș Prisacariu, un puști de doar șapte ani pasionat de actorie, a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la Românii au Talent, în urma prestației sale din urmă cu câteva seri. Cu toate că a emoționat o întreagă Românie prin talentul său uriaș și capacitatea sa de reținere, au fost și persoane care au criticat dur momentul lui Rareș. Aceștia spun că băiatul e supus unui gest de exploatare din partea părinților și că l-au împins pe micuț să-și găsească această pasiune.

Dana Budeanu a transmisun mesaj ferm pentru cei care și-au exprimat nemulțumirea că băiatul-minune a primit premiul cel mare.

Citește și Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la ”Românii au talent”: ”Nu a fost forțat să învețe ceva. Face totul din plăcere”

„Ești o minune de copil! Punct! Au sărit pe ține pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile! Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie!

Copii ca ei! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu? Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu? Și copiii mei știu de la trei ani și ne culcăm și ne trezim cu Dumnezeu în rugăciuni și-n suflet! Nimic fără Dumnezeu! Jos labele de pe Rareș!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Un expert în securitate a explicat cât de grav este ce s-a întâmplat la „Românii au talent”

Unul dintre cei care și-au exprimat părerea în acest sens este și expertul în securitate, Hari Bucur-Marcu, care a explicat că, din punctul său de vedere, în cazul copilului de la „Românii au talent” nu putem vorbi despre un „fenomen”, ci despre un copil înzestrat, care nu poate avea discernământul unui adult.

„Copiii de șapte ani nu au discernământ. Nici natural și nici legal. Desigur, la vârsta lor de șapte ani, întâlnim copii superdotați, precoci, uneori cu trei-patru ba chiar cu cinci ani înaintea leatului, cu inteligență superioară vârstei, dar fără discernământ. Adică, chiar dacă pot citi și scrie cu câțiva ani înaintea altora de aceeași vârstă cu ei, copiii de șapte ani nu își pot alege lecturile sau domeniile de studiu, în urma vreunui proces intelectual deliberat, ci pot face doar la fel cu ceilalți copii de aceeași vârstă, care nu știu să citească și să scrie decât idei simple, pe alte subiecte: fie că citesc cuminți exact ce li se spune, fie că au ei chef să facă ceva anume, fără să știe de ce”, a scris Hari Bucur-Marcu pe contul lui de Facebook.