Elon Musk a fost cucerit de preparatele românești. Ce i-a plăcut cel mai mult miliardarului

Elon Musk se află în România weekendul acesta, după ce a organizat o petrecere de Halloween, la Castelul Bran. Miliardarul a fost fascinat de mâncare românească.

30 oct. 2022, 08:47
Elon Musk a fost cucerit de preparatele românești. Ce i-a plăcut cel mai mult miliardarului

Elon Musk se află în România weekendul acesta, după ce a organizat o petrecere de Halloween, la Castelul Bran. Cu toate că își permite orice petrecere în orice colț al lumii, acesta a preferat țara noastră.

Elon Musk a fost cucerit de mâncarea românească

Aflat în vizită, în România, acesta a lăudat preparatele culinare românești. Printre gustările care l-au impresionat cel mai mult, se află pâinea caldă și dulciurile. Acesta a și scris un mesaj pe conturile de socializare în care ne laudă prepratele.

Celebrul miliardar a ales ca destinație țara noastă pentru o mega petrecere de Halloween. Cum vorbim despre unul dintre cei mai bogați oamenii de pe mapamond, atunci cu siguranță se așteaptă a fi o petrecere de pomină, mai ales că pe lista invitaților se numără nume grele, printre care și actrița Angelina Jolie. Elon Musk și Angelina Jolie ar fi fost iubiți, conform unor surse.

Citește și: Ce spune ministrul Marius Budăi despre majorarea vârstei de pensionare și despre cumulul acesteia cu salariul

Ce invitați sunt așteptați la petrecere

Atunci când vorbim de Elon Musk cu siguranță ne vin în minte două lucruri: lux și opulentă. Invitați unul și unul sunt prezenți la mega petrecerea organizată de miliardar. Printre invitații de seamă care și-ar putea face apariția la petrecerea celui mai bogat om de pe Terra se numără Magnatul Peter Thiel, fondatorul PayPal, alături de partenerul său de viață, miliardarul Matt Danzeisen, Sergey Brin, fondatorul Google, Larry Page, co-fondator Google, Luke Nosek, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și actrița Julia Sandstrom. Cu siguranță însă cea mai așteptată persoană la petrecere este Angelina Jolie.

Citește și: Cum a jucat Dan Chișu la poker o mână de un milion de dolari. Cât a câștigat la finalul partidei