Dana Budeanu are două fete superbe. Cum arată gemenele celei mai vocale creatoare de modă din România

Dana Budeanu este o mamă fericită și împlinită. Creatoarea de modă are două fete superbe cu care se mândrește.

11 aug. 2022, 09:02
Dana Budeanu are două fete superbe. Cum arată gemenele celei mai vocale creatoare de modă din România
Dana Budeanu, dezvăluiri explozive la România Tv

Dana Budeanu se mândrește cu fiicele sale. Creatoarea de modă a publicat recent pe rețelele de socializare o nouă fotografie cu fiicele sale.

Imaginea a stâns mii de like-uri din partea internauților care s-au declarat uimiți de frumusețea celor două fete.

Citește și Dana Budeanu: „Sunt fetiţa în pantaloni scurţi şi cizme, care vrea să mănânce doar îngheţată”

Fiicele Danei Budeanu au cu cine semăna, ele au moștenit trăsăturile frumoase ale mamei lor. Până acum, creatoarea de modă a evitat să le arate chipurile și le-a pozat de la spate. Dar de această dată, ea a reușit să le imortalizeze din profil, lucru care lasă la vedere câteva dintre trăsăturile celor două domnișoare.

În fotografia publicată de Dana Budeanu, adolescentele poartă rochii în stilul celor create de mama lor. Una dintre tinere a optat pentru o ținută albă, pe care a completat-o cu sandale maro și pălărie de paie. Pentru un plus de culoare, a adăugat și o geantă roz, de brand.

De cealaltă parte, sora ei geamănă poartă o rochie cu un model asemănător, însă într-o nuanță mai puternică, la care a adăugat o pereche de sandale albe.

Citește și Dana Budeanu, şocată de trecutul controversat al actualului şef al NATO. Legăturile lui Jens Stoltenberg cu KGB