Dana Budeanu: „Sunt fetiţa în pantaloni scurţi şi cizme, care vrea să mănânce doar îngheţată”

Dana Budeanu şi-a serbat ziua de naştere cu mult fast şi pe reţelele de socializare, unde a fost felicitată de mii de fani.

25 iul. 2022, 23:16

Dana Budeanu a împlinit 43 de ani şi a primit mii de felicitări. Desingnerul nu a rămas datoare şi le-a mulţumit tuturor.
Pe 22 iulie, de ziua ei, Dana Budeanu a postat o imagine pe reţelele de socializare, unde le-a arătat prietenilor virtuali tortul cu care au sărbătorit-o persoanele dragi. „Nu am ce să-mi doresc…’, este mesajul simplu scris la fotografia postată pe Instagram şi a mulţumit pentru urări şi pentru tabloul cu Adrian Păunescu.

O întreagă țară o cunoaște, oamenii abia așteaptă verdictul său, iar întreg fenomenul pe care l-a creat este în continuare pe cât de iubit de unii, pe atât de urât de alții. Aceasta a revenit de câteva luni bune în atenția celor care o apreciază într-un nou scenariu, în care atacă subiecte sociale, politice și economice. Cum reclama negativă este și ea tot reclamă, Dana se bucură de păreri de toate genurile, de la „amețite” până la „mafioți”.

Dana Budeanu, apel către urmăritorii cărora le-a intrat frica în oase: „Nu-i mai ascultaţi pe apostolii Apocalipsei. Vă spun şi eu acum că de mâine vine o molimă şi vi se usucă ouăle. Nu se poate să haleşti aşa ceva la infinit”
Printre primele persoane care au felicitat-o s-a numărat Gabriela Firea, care i-a urat „La mulți și fericiți ani’. A urmat Victor Ciutacu: „Un selfie cu preafericitul sărbătorit, să crești mare’, dar și Alex Velea, Daciana Sârbu sau Ana Morodan.

Într-o postare separată, Dana Budeanu a mulțumit tuturor pentru urări și și-a făcut o scurtă caracterizare, la cei 43 de ani proaspăt împliniți: „sunt fetita in pantaloni scurti si cizme, care vrea sa manance doar inghetata, sa nu doarma niciodata, sa nu atinga pamantul cu picioarele si sa viseze visele tuturor celor pe care i iubeste. multumesc „.

Dana Budeanu a împlinit 43 de ani. Cum a arătat tortul vedetei: „Nu am ce să-mi doresc”

Într-o altă fotografie, Dana Budeanu a apărut într-o ținută super sexy, prin care a demonstrat că este mândră de formele sale și că vârsta este, într-adevăr, doar un număr.

Deși este foarte activă pe rețelele de socializare, Dana Budeanu își alege cu mare grijă ceea ce dezvăluie din viața privată. Chipul fetelor sale, care anul acesta împlinesc 18 ani, nu l-a dezvăluit niciodată și atunci când postează fotografii cu gemenele, are grijă ca acestea să fie fotografiate întotdeauna de la spate.

Dana Budeanu a răbufnit după ce IICCMER a cerut suspendarea spectacolului Cenaclului Flacăra: „Adrian Păunescu strângea o țară în vibrația iubirii. Un neterminat nu are cum să înțeleagă așa ceva”

Mai mult de atât, Dana Budeanu povestea atunci că deși au 15 ani, fetele ei nu au nici măcar telefoane mobile, iar accesul la internet este destul de limitat. Când vine vorba despre uitat la filme, disignerul spunea că ea este cea care alege producțiile înainte ca ele să le privească.

Dana Budeanu a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a facut un master în European Business la London School of Economics și și-a dat doctoratul în integrare europeană la University College London.

Dana Budeanu s-a autointitulat stilista vedetelor. Spune că ținutele ei au fost purtate afară de Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel, iar în țară le-a îmbrăcat pe Mihaela Rădulescu, cu care este și bună prietenă, Andra și Corina.

A avut și o rubrică la PRO TV, intitulată Verdict, dar care i-a fost desființată, după ce sprijinită de primarul Gabriela Firea, a atacat în termeni duri un proiect de ridicare a unui spital pentru copiii bolnavi de cancer, lucru care nu a plăcut celor din postul de televiziune.