Dana Budeanu, şocată de trecutul controversat al actualului şef al NATO. Legăturile lui Jens Stoltenberg cu KGB

Designerul Dana Budeanu susţine că Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, are un trecut "cel puţin bizar" deoarece în tinereţe ar fi fost racolat de KGB, serviciul secret al Uniunii Sovietice, având numele de cod "Steklov" aproape 10 ani.

22 iul. 2022, 23:53
Dana Budeanu, şocată de trecutul controversat al actualului şef al NATO. Legăturile lui Jens Stoltenberg cu KGB

Dana Budeanu a făcut o trecere în revistă a carierei lui Jens Stoltenberg şi a amintit despre implicarea în politică a părinţilor actualului secretar general al NATO.

„Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, care trebuie să ne apere de flagelul Putinist, are un trecut cel puţin bizar. O istorie plină de controverse şi prieteni influenţi, care au avut grijă ca micuţul economist cu valenţe de general să fie protejat. A fost răsfăţatul familiei, fiind singurul băiat, dintre cei trei copii ai politicianului de carieră, Thorvard Stoltenberg, fost ambasador, Ministru al Apărării şi Ministru de Externe. Mama lui de profesie doctor pe genetică a ocupat funcţia de Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii pe durata mai multor guverne în anii 80.

Tatăl lui Stoltenberg a fost reprezentantul ONU în Iugoslavia, din postura de ambasador al Norvegiei ocupându-se de medierea negocierilor între ţările componente ale acestui stat federal înainte de 1990. La scurt timp după terminarea mandatului său şi a funcţiei oficiale de negociator principal ONU, NATO decide să bombardeze Belgradul consacrând începerea primul conflict pe teritoriul Europei de după al Doilea Război Mondial”, a scris Dana Budeanu, potrivit Ştiripesurse.

Citeşte şi: Maia Morgenstern, replică genială în scandalul declanşat de George Buhnici. „Păi, ce să cauți tu la plajă? Putem să vizităm muzee”

Dana Budeanu, şocată de trecutul controversat al actualului şef al NATO. Sora lui Jens Stoltenberg a fost membră a Partidului Comunist Marxist-Leninist

„La începuturile carierei politice, tânărul Stoltenberg a locuit împreună cu sora lui Camila. Ea este cea care i-a influenţat parcursul prin cercurile puterii, după cum declara chiar el. Surprinzător sau nu, Camila era membră a Partidului Comunist Marxist-Leninist, Red Party, făcând parte din grupul Red Youth (Tinerii Roşii). Actualmente, Camila Stoltenberg, este Directorul General al Institutului de Sănătate Publică din Norvegia, ea ocupându-se personal de mascarada şi înţepatul populaţiei…În special cu Moderna, vaccin pentru care a făcut propaganda făţişă. Ca premiu pentru rolul jucat în această mascaradă, Camila a primit de la Bill Gates, butoanele organizaţiei CEPI, al cărui sediu a fost mutat la Oslo, având ca director general o marioneta tot din Norvegia. De altfel, întregul buget strâns din donaţii private şi guverne “responsabile”, este împărţit cel mai probabil după bunul ei plac. Este evident că CEPI se ocupa tot cu eradicarea pandemiilor şi vaccinarea planetei. Simple coincidenţe nevinovate…

Întreaga carieră a tinerilor Stoltenberg apare ca o succesiune de coincidenţe favorabile. Cariera Camilei a început ca director al departamentului de Epidemiologie al Institutului de Sănătate Publică (pregatindu-se parcă pentru rolul ce avea să îi fie distribuit). A urmat postul de Director Adjunct şi apoi Director General al INSP-ului norvegian. Între timp, a mai ocupat funcţia de co-director al Băncii de materiale genetice BIOBANK NORWAY, fiind şi şefa comisiei de Autism din cadrul Departamentului de Boli Genetice, precum şi membru în board-ul celebrei reviste medicale „The Lancet”, cea care dă ora exacta în medicină. Are rost să vă mai spun că s-a ocupat în studenţie de copiii orfani din Gaza (Palestina), făcând teste cu vaccinuri pe ei (sau cercetare cum le place la medici să spună)? Ma gandeam eu”, a mai precizat Dana Budeanu, potrivit sursei citate.

Dana Budeanu susţine că Jens Stoltenberg a colaborat cu KGB. „Această informaţie a fost confirmată oficial de ofiţerul de contact rus”

„Să revenim la “Steklov”, numele de cod pe care actualul secretar general al NATO îl avea în cadrul KGB! Vreo 10 ani, cât timp Stoltenberg era jurnalist, a fost folosit de KGB, prin numeroase întâlniri cu un ofiţer operativ, pentru a obţine influenţa la inalţi demnitari din cadrul Ministerului Aparării. Aceasta informaţie a fost confirmată oficial de ofiţerul de contact rus, ani mai târziu. După 10 ani de colaborare, până şi poliţia secretă a Norvegiei l-a informat pe Stoltenberg că ataşatul cultural al ambasadei Ruse cu care se tot întâlnea este un spion. Chiar şi aşa, s-a decis ca tânărul naiv nu a dat nici o informaţie clasificată “duşmanului” şi a fost iertat, ulterior ajungând şi premierul Norvegiei în două mandate!

Influenţat de comunista Camila, racolarea lui de către KGB nu a surprins pe nimeni. În tinereţe a participat şi organizat diferite proteste anti-SUA, din cauza războiului din Vietnam. În autobiografie s-a lăudat că a cântat cântece anti-NATO! Mirific, ce poveste siropoasă demnă de americani. Şeful la NATO protesta împotriva NATO. Vomitiv! De altfel, a fost şi un rătăcit consumator de cannabis ca orice om supus păcatului, fiind judecat pentru un posibil conflict de interese între funcţia de premier ocupată şi legile anti-drog ce trebuiau luate. Comisia Ministerului Justiţiei care a luminat aceasta “Ancheta”, a fost condusă chiar de tatal lui! Verdictul? Imaculat, nu exista conflict de interese”, a mai spus analista de modă.

Citeşte şi: Deliciul verii, secretele pentru cea mai gustoasă salată de ardei copţi. Cum să cureţi ardeii copţi pentru a nu ieşi amari

Dana Budeanu, despre Jens Stoltenberg. „A fost un susţinător extrem de vocal pentru încurajarea vaccinării tuturor copiilor, ca măsură de combatere a bolilor, teza preluată de la medicul filantrop al planetei, Bill Gates”

„O scurtă trecere în revistă a carierei politice a lui Stoltenberg, de profesie economist, ne arată un politician de succes cu o carieră şlefuită cu grijă de alţii, pentru creionarea imaginii unui om pregătit profesional. A fost liderul tinerilor Labouristi, apoi secretar de stat în Ministerul Mediului, Ministrul Industriei (de punctat că în acea perioadă Norvegia era un stat sărac, care se lupta cu inflaţia şi avea o economie bazată în special pe pescuit şi transport maritim), Ministrul Finanţelor şi Premier în două mandate.

În primul dintre ele, a încercat să privatizeze toate companiile de stat exact ca în Romania post-comunistă, fapt ce a condus la prăbuşirea partidului la 24% şi la demisia sa. În al doilea mandat, reuşitele lui au fost semnarea unui acord cu Rusia cu privire la împărţirea graniţelor Mării Bering, acord neratificat nici astăzi, de către Duma de Stat sau Parlamentul Norvegiei. Tot în timpul celui de al doilea mandat, a avut loc cel mai sângeros atac terorist de pe teritoriul Norvegiei, masacrul de pe insula Utoja. Stoltenberg este forţat de către Ministerul Justitiei să îşi asume răspunderea acestei catastrofe care putea fi prevenită, dar decide să rămană în funcţie. Chiar şi asa, după doar un an pierde alegerile şi este nevoit să îşi dea demisia.

În perioada în care a fost premier, bugetul Ministerului Aparării a crescut constant, multe fonduri fiind canalizate către industria de armament de peste ocean, un mic favor returnat ani mai târziu prin poziţia de secretar general la NATO. Stoltenberg a fost un avocat puternic pentru intrarea Norvegiei în UE, idee respinsă vehement, atât de populaţie, cât şi de Parlament. Acest eşec a fost de fapt singurul lui “succes”, Norvegia având astăzi o economie puternică şi independentă în faţa intereselor de la Bruxelles. În trecut, el a fost un susţinător extrem de vocal pentru încurajarea vaccinării tuturor copiilor, ca măsură de combatere a bolilor, teza preluată de la medicul filantrop al planetei, Bill Gates. Acesta din urmă îi oferă şi un post în conducerea GAVI, o organizaţie care se ocupă de implementarea vaccinurilor la nivel global, cu un buget de 3,7 miliarde de dolari. Faptul că două organizaţii cu bugete uriaşe, ale căror donator principal este Bill Gates, au fost şi sunt conduse de familia Stoltenberg în plină mascaradă, este doar o coincidenţă”, a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, atac virulent la adresa şefului NATO. „A fost ţinut în funcţie pentru înca un an la conducerea NATO, din cauza războiul din Ucraina”

„În 2014 a fost numit Secretar General NATO, şi deşi mandatul lui expirase anul trecut, a fost ţinut în funcţie pentru încă un an la conducerea NATO, din cauza războiul din Ucraina. Bugetele trebuiau împărţite cu grijă, şi nu era loc de nicio greşeală. Ca să înţelegem mai bine duplicitatea şi indispensabilitatea marionetei de la Oslo, este foarte important de menţionat ca înaintea prelungirii mandatului ca Secretar General NATO, Stoltenberg a fost numit Guvernatorul Bancii Nationale Norvegiene! Acesta şi-a suspendat preluarea postului, iar la conducerea Bancii Nationale este astăzi numit un interimar. Totul până când Stoltenberg se va decide că este timpul să se retragă într-un nou post călduros. Tot pentru relaxarea greu încercatului secretar general, colegii de partid şi confederaţia oamenilor de afaceri din Norvegia îi fac cadou o barcă de 380.000 de koroane, plătind şi taxele aferente. Nu-i aşa că viaţa e miraculoasă, când eşti pixul de semnat al şefilor la lume.

Se pare ca Stoltenberg se pregătea de pensie înainte ca Putin să îi strice planurile, sau poate mai erau “cazane” de cumpărat şi de casat în războiul din Ucraina şi relaţiile lui făcute în cei 10 ani de colaborare “naiva” cu KGB i-au permis să facă o înţelegere avantajoasă pe spatele populaţiei ucrainene. Sau e doar o coincidenţă.

Stoltenberg s-a declarat un ATEU convins, refuzând să accepte invitaţia de a deveni membru al Bisericii Norvegiene. Dar pe de altă parte se consideră un filantrop care se gândeşte la binele copiilor şi la eradicarea sărăciei. Şi nu este o glumă, este chiar propria opinie. Declaraţia lui oficială spune totul despre acest om:

“Chiar dacă nu sunt membru al nici unei biserici, cred că exista ceva superior omului. Unii îi spun Dumnezeu, alţii îl numesc altfel!”, a concluzionat ea.