Dana Grecu, mărturisire emoţionantă: „Sunt o femeie împlinită pentru că sunt iubită şi am mulţi copii. Sper să mai fac”

Dana Grecu a uimit pe toată lumea, miercuri seară, când a anunțat că de acum înainte o cheamă Dana Chera.

04 ian. 2018, 09:32
Dana Grecu, mărturisire emoţionantă: „Sunt o femeie împlinită pentru că sunt iubită şi am mulţi copii. Sper să mai fac”

Mărturisire emoționantă făcută de Dana Grecu în emisiunea „Sinteza Zilei”. Întrebată dacă este o femeie fericită, realizatoarea emisiunilor „Adevăruri Ascunse” și „Adevăruri de viață” a recunoscut cu sinceritate că da. 

„Sunt foarte fericită, pentru că sunt o femeie împlinită, pentru că sunt o femeie iubită, pentru că iubesc și pentru că am copii mulți și dacă mă ajută Bunul Dumnezeu o să mai fac. Îl rog pe Bunul Dumnezeu să mă ajute”, a declarat jurnalista.

Dana Grecu-Dana Chera. Care a fost, de fapt, primul ei nume

Așadar, înainte de a lua numele soțului, adică Grecu, așa cum a chemat-o 20 de ani, pe jurnalistă o chema  Iosifescu, adică numele de fată.

Amintim că miercuri seară, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, Dana Grecu a precizat că a avut parte de o schimbare importantă în viață.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a mărturisit Dana Grecu în direct.

Dana Grecu nu mai prezintă emisiunea „La ordinea zilei”, însă nu va părăsi televiziunea, ci se va ocupa de alte proiecte.

Dana Grecu este căsătorită de peste 20 de ani.