Dana Marijuana, fără lumină și căldură în containerul din Vama Veche: „Trebuie să cumpărăm un încălzitor de butelie. Fata începe și școala”

Dana Marijuana, fără lumină și căldură în containerul din Vama Veche. Din cauza traiului costisitor din Capitală, vedeta a decis să se mute la mare cu cele două fetițe ale sale, una de 15 ani, și cealaltă de 5 ani. Deși această alegere a fost supusă unui val mare de critici, artista nu ține cont de nimeni și încearcă să trăiască după bunul plac.

05 sept. 2023, 23:29
Dana Marijuana, fără lumină și căldură în containerul din Vama Veche: „Trebuie să cumpărăm un încălzitor de butelie. Fata începe și școala”
Dana Marijuana, fără lumină și căldură în containerul din Vama Veche

Dana Marijuana, fără lumină și căldură în containerul din Vama Veche. Chiar dacă traiul costisitor a forțat-o să aleagă un stil de viață mai modest, cântăreața este optimistă în fața viitorului și speră că va reuși să rezolve problemele legate lipsurile din container, înainte ca fiica ei să înceapă școala.

Citește și: Dana Marijuana iubeşte din nou. Cine este bărbatul care a făcut-o să treacă peste moartea iubitului: „Lucrează în MApN”

Dana Marijuana, fără lumină și căldură în containerul din Vama Veche

De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala.

Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este.

Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”, a declarat Dana Marijuana pentru Click.ro.